mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Sahte plakalar bastı, internet üzerinden satışa çıkardı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2023 - 12:05, Güncelleme: 04.08.2023 - 10:11
 

Sahte plakalar bastı, internet üzerinden satışa çıkardı

Sahte plakalar bastı, internet üzerinden satışa çıkardı

Antalya’da sahte plaka basarak internet üzerinden satış yapan bir kişi gözaltına alındı. Şahsın evinde yapılan aramalarda ise yüzlerce sahte plaka ele geçirildi.Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte plaka basarak internet üzerinden satış yapıldığını tespit etti. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Döşemealtı ilçesindeki bir ikamete operasyon düzenleyen ekipler, B. O.’yu gözaltına aldı. Şahsın ikametinde yapılan aramalarda ise 69 adet basılmış sahte plaka, 450 TR ibareli basıma hazır boş plaka, 17 RUS ibareli basıma hazır boş plaka, 490 harf ve rakamlar, 1 mühür basım aparatı, 1 komperasör, 4 plaka basım kalıbı, 1 plaka basımında kullanılan boya makinası, 1 pres baskı makinası ele geçirildi.Şüpheli B.O. hakkında, “Resmi Evrakta Sahtecelik” ve “Nitelikli Dolandırıcılık” suçlarından yasal işlem yapılarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
Sahte plakalar bastı, internet üzerinden satışa çıkardı
Antalya’da sahte plaka basarak internet üzerinden satış yapan bir kişi gözaltına alındı. Şahsın evinde yapılan aramalarda ise yüzlerce sahte plaka ele geçirildi.
Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte plaka basarak internet üzerinden satış yapıldığını tespit etti. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Döşemealtı ilçesindeki bir ikamete operasyon düzenleyen ekipler, B. O.’yu gözaltına aldı. Şahsın ikametinde yapılan aramalarda ise 69 adet basılmış sahte plaka, 450 TR ibareli basıma hazır boş plaka, 17 RUS ibareli basıma hazır boş plaka, 490 harf ve rakamlar, 1 mühür basım aparatı, 1 komperasör, 4 plaka basım kalıbı, 1 plaka basımında kullanılan boya makinası, 1 pres baskı makinası ele geçirildi.
Şüpheli B.O. hakkında, “Resmi Evrakta Sahtecelik” ve “Nitelikli Dolandırıcılık” suçlarından yasal işlem yapılarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop