mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Depo baskınında 2 milyon 600 bin makaron ve 8 bin litre sahte içki yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2023 - 15:29, Güncelleme: 04.08.2023 - 15:07
 

Depo baskınında 2 milyon 600 bin makaron ve 8 bin litre sahte içki yakalandı

Depo baskınında 2 milyon 600 bin makaron ve 8 bin litre sahte içki yakalandı

Antalya’da polisin bir depoya yaptığı baskında sahte sigara, alkol, alkol yapımında kullanılan çok miktarda malzeme ile birlikte 2 milyon 600 bin makaron ve 8 bin 810 litre sahte alkol ele geçirildi, 15 kişi hakkında işlem yapıldı.Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Aksu, Muratpaşa, Kepez ilçelerinde bir kamyonet, bir iş yeri, bir ikamet, bir depoda arama yapıldı. Yapılan aramalarda 380 paket gümrük kaçağı sigara, 2 milyon 600 bin makaron, 210 adet elektronik sigara ve kartuşu, 40 adet puro, 150 şişe satışa hazır sahte içki, 8 bin 810 litre sahte alkol , 245 adet boş içki şişesi, 860 adet kaçak/sahte alkol yapımında kullanılan malzeme (kapak, kapüşon, bandrol, içki etiketi vb.), 1 adet hava kurutma makinesi, 2 şişe gıda boyası/esansı, 276 adet cinsel içerikli ürün ele geçirildi.Operasyonda 13 şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” dahilinde işlem yapıldığı bildirildi.
Depo baskınında 2 milyon 600 bin makaron ve 8 bin litre sahte içki yakalandı
Antalya’da polisin bir depoya yaptığı baskında sahte sigara, alkol, alkol yapımında kullanılan çok miktarda malzeme ile birlikte 2 milyon 600 bin makaron ve 8 bin 810 litre sahte alkol ele geçirildi, 15 kişi hakkında işlem yapıldı.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Aksu, Muratpaşa, Kepez ilçelerinde bir kamyonet, bir iş yeri, bir ikamet, bir depoda arama yapıldı. Yapılan aramalarda 380 paket gümrük kaçağı sigara, 2 milyon 600 bin makaron, 210 adet elektronik sigara ve kartuşu, 40 adet puro, 150 şişe satışa hazır sahte içki, 8 bin 810 litre sahte alkol , 245 adet boş içki şişesi, 860 adet kaçak/sahte alkol yapımında kullanılan malzeme (kapak, kapüşon, bandrol, içki etiketi vb.), 1 adet hava kurutma makinesi, 2 şişe gıda boyası/esansı, 276 adet cinsel içerikli ürün ele geçirildi.
Operasyonda 13 şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” dahilinde işlem yapıldığı bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop