mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Antalya’da toplu taşımayı kullanan kişi sayısı son 2 hafta içerisinde 16 bin kişi arttı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2023 - 16:28, Güncelleme: 08.08.2023 - 16:02
 

Antalya’da toplu taşımayı kullanan kişi sayısı son 2 hafta içerisinde 16 bin kişi arttı

Antalya’da toplu taşımayı kullanan kişi sayısı son 2 hafta içerisinde 16 bin kişi arttı

Antalya’da toplu taşımaya yeni araçların eklenmesiyle hem duraklardaki yolcu yoğunluğunun, hem de toplu taşımayı kullanan kişi sayısının arttığı ifade edildi.Turizm kenti Antalya’da toplu taşımada kullanılan araç sayısında artışa gidildi. Şehirde Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı olarak çalışan 240 otobüs sayısı 265’e çıkarıldı. Ayrıca yapılan düzenleme ile birlikte toplu taşımayı kullanan kişi sayısının son 2 hafta içerisinde 16 bin kişi arttığı öğrenildi."Denetim ve gözetimlerde bazı hatların kısmen yoğunluğu azaldı"Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, “7 Ağustos Pazartesi günü itibari ile ana arterlere eklemiş olduğumuz ve takviye araçlar ile duraklardaki yoğunluğun kısmen çözüleceği ve eriyeceği bilgisini paylaşmıştık. 2 gün sabah pik saatlerde yapmış olduğumuz denetim ve gözetimlerde bazı hatların kısmen yoğunluğu azaldı. Yeterli mi, tabii ki hayır. Sahada gözlemlediğimiz yoğun hatlarda hala yoğunluklar devam etmektedir. 1-2 hafta içinde oralara da ekleyeceğimiz yeni araçlar ile o hatlarda kısmen düzelecek. Bunun yanında klima konusunda şoförümüz ile tartışmak yerine klima ekranına bakınız, gerçekten klima kapalı ise gerekli mercilere şikâyette bulununuz” dedi.
Antalya’da toplu taşımayı kullanan kişi sayısı son 2 hafta içerisinde 16 bin kişi arttı
Antalya’da toplu taşımaya yeni araçların eklenmesiyle hem duraklardaki yolcu yoğunluğunun, hem de toplu taşımayı kullanan kişi sayısının arttığı ifade edildi.
Turizm kenti Antalya’da toplu taşımada kullanılan araç sayısında artışa gidildi. Şehirde Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı olarak çalışan 240 otobüs sayısı 265’e çıkarıldı. Ayrıca yapılan düzenleme ile birlikte toplu taşımayı kullanan kişi sayısının son 2 hafta içerisinde 16 bin kişi arttığı öğrenildi.

"Denetim ve gözetimlerde bazı hatların kısmen yoğunluğu azaldı"
Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, “7 Ağustos Pazartesi günü itibari ile ana arterlere eklemiş olduğumuz ve takviye araçlar ile duraklardaki yoğunluğun kısmen çözüleceği ve eriyeceği bilgisini paylaşmıştık. 2 gün sabah pik saatlerde yapmış olduğumuz denetim ve gözetimlerde bazı hatların kısmen yoğunluğu azaldı. Yeterli mi, tabii ki hayır. Sahada gözlemlediğimiz yoğun hatlarda hala yoğunluklar devam etmektedir. 1-2 hafta içinde oralara da ekleyeceğimiz yeni araçlar ile o hatlarda kısmen düzelecek. Bunun yanında klima konusunda şoförümüz ile tartışmak yerine klima ekranına bakınız, gerçekten klima kapalı ise gerekli mercilere şikâyette bulununuz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop