mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Türkiye Masterler Şampiyonası’na Antalyaspor damga vurdu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2023 - 12:45, Güncelleme: 21.08.2023 - 12:40
 

Türkiye Masterler Şampiyonası’na Antalyaspor damga vurdu

Türkiye Masterler Şampiyonası’na Antalyaspor damga vurdu

İzmir’de düzenlenen Türkiye Masterler Şampiyonası ve Olimpik Deneme yarışmalarından Antalyaspor’un tecrübeli atleti Ayşe Çiçek Solon Şensoy, üç birincilik ve iki Türkiye rekoru ile ayrıldı.Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Masterler Şampiyonası ve Olimpik Deneme yarışmaları 19-20 Ağustos 2023 tarihlerinde İzmir Atatürk Stadı’nda gerçekleşti. Şampiyonanın ilk günü sabah saatlerinde koşulan 100 metre yarışında kendi yaş kategorisindeki tüm rakiplerini geride bırakan Ayşe Çiçek Solon Şensoy, 21.20’lik derecesi ile birincilik elde ederken, aynı zamanda 80 yaş kategorisinde yeni Türkiye rekorunun da sahibi oldu. Aynı gün öğleden sonra gerçekleştirilen gülle atma yarışında da piste çıkan kırmızı beyazlı atlet, elde ettiği 5.9’luk derece ile birinci olurken; bir 80 yaş kategorisi Türkiye rekoru daha kırdı.İzmir’de birinci günü iki Türkiye rekoru ve iki birincilik ile kapatan başarılı sporcu, ikinci gün öğlen saatlerinde start verilen 200 metre yarışındaki 55.3’lük derecesi ile bir birincilik daha kazandı.
Türkiye Masterler Şampiyonası’na Antalyaspor damga vurdu
İzmir’de düzenlenen Türkiye Masterler Şampiyonası ve Olimpik Deneme yarışmalarından Antalyaspor’un tecrübeli atleti Ayşe Çiçek Solon Şensoy, üç birincilik ve iki Türkiye rekoru ile ayrıldı.
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Masterler Şampiyonası ve Olimpik Deneme yarışmaları 19-20 Ağustos 2023 tarihlerinde İzmir Atatürk Stadı’nda gerçekleşti. Şampiyonanın ilk günü sabah saatlerinde koşulan 100 metre yarışında kendi yaş kategorisindeki tüm rakiplerini geride bırakan Ayşe Çiçek Solon Şensoy, 21.20’lik derecesi ile birincilik elde ederken, aynı zamanda 80 yaş kategorisinde yeni Türkiye rekorunun da sahibi oldu. Aynı gün öğleden sonra gerçekleştirilen gülle atma yarışında da piste çıkan kırmızı beyazlı atlet, elde ettiği 5.9’luk derece ile birinci olurken; bir 80 yaş kategorisi Türkiye rekoru daha kırdı.
İzmir’de birinci günü iki Türkiye rekoru ve iki birincilik ile kapatan başarılı sporcu, ikinci gün öğlen saatlerinde start verilen 200 metre yarışındaki 55.3’lük derecesi ile bir birincilik daha kazandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop