mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Servis minibüsü yolcu almak için duran halk otobüsüne arkadan çarptı: 4 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2023 - 11:47, Güncelleme: 24.08.2023 - 11:24
 

Servis minibüsü yolcu almak için duran halk otobüsüne arkadan çarptı: 4 yaralı

Servis minibüsü yolcu almak için duran halk otobüsüne arkadan çarptı: 4 yaralı

Antalya’da servis minibüsünün yolcu almak için duran halk otobüsüne arkasından çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazada yolcuların yaşadığı korku yüz ifadelerine yansıdı.Kaza, saat 09.20 sıralarında Aksu ilçesi Atatürk Mahallesi Altınova Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Aksu-Konyaaltı güzergâhında çalışan 07 AAU 401 plakalı halk otobüsü şoförü Serkan Kutlu (34), cadde üzerinde yolcu almak için durdu. Bu sırada Havalimanı yönünden şehir merkezine doğru hareket halinde bulunan Kazım Gölcü (51), yönetiminde bulunan 07 ABV 738 plakalı minibüs arkadan çarptı. Kazada halk otobüsü içerisinde bulunan Zeynep Koçak (71), Hatice Çetintürk (45), Özlem Unsa (44) ve minibüs şoförü Kazım Gölcü yaralandı. Yaralı vatandaşlar için olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi istendi.Korku yaşadılarOlay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ise çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan ilk incelemede yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kazada minibüsün ön kısmında maddi hasar meydana geldi. Halk otobüsü yolcularının yaşadığı korku ise yüz ifadelerine yansıdı. Halk otobüsü içerisinde bir de bebeğin olduğu görüldü. Polis ekipleri kazanın yaşandığı cadde üzerinde çalışma yaparak inceleme gerçekleştirdi.
Servis minibüsü yolcu almak için duran halk otobüsüne arkadan çarptı: 4 yaralı
Antalya’da servis minibüsünün yolcu almak için duran halk otobüsüne arkasından çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazada yolcuların yaşadığı korku yüz ifadelerine yansıdı.
Kaza, saat 09.20 sıralarında Aksu ilçesi Atatürk Mahallesi Altınova Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Aksu-Konyaaltı güzergâhında çalışan 07 AAU 401 plakalı halk otobüsü şoförü Serkan Kutlu (34), cadde üzerinde yolcu almak için durdu. Bu sırada Havalimanı yönünden şehir merkezine doğru hareket halinde bulunan Kazım Gölcü (51), yönetiminde bulunan 07 ABV 738 plakalı minibüs arkadan çarptı. Kazada halk otobüsü içerisinde bulunan Zeynep Koçak (71), Hatice Çetintürk (45), Özlem Unsa (44) ve minibüs şoförü Kazım Gölcü yaralandı. Yaralı vatandaşlar için olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi istendi.

Korku yaşadılar
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ise çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan ilk incelemede yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kazada minibüsün ön kısmında maddi hasar meydana geldi. Halk otobüsü yolcularının yaşadığı korku ise yüz ifadelerine yansıdı. Halk otobüsü içerisinde bir de bebeğin olduğu görüldü. Polis ekipleri kazanın yaşandığı cadde üzerinde çalışma yaparak inceleme gerçekleştirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop