mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Tatilcileri 110 Bin TL Dolandıran Şüpheli Tutuklandı

Gündem 25.08.2023 - 09:58, Güncelleme: 25.08.2023 - 09:58
 

Alanya’da Tatilcileri 110 Bin TL Dolandıran Şüpheli Tutuklandı

Alanya’da bir otele rezervasyon yaptıran tatilciler otele alınmayınca dolandırıldıklarını anlayıp şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan tur satıcısı Kutay E.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Türkiye’nin farklı şehirlerinde yaşayan tatilcilere Kutay E.B. tarafından telefon aracılığıyla  Kestel Mahallesinde bir haftalık tatil turu satıldı. Tatil ücretini peşin ödemelerinin ardından otele gelen tatilcilere iddiaya göre önce bir günlüğüne başka otelde kalacakları söylendi.  Otele ertesi gün tekrar gelen tatilci grubuna bu kez de tesisine alınmayacakları söylendi.  Bunun üzerine dolandırıldıklarını anlayan tatilciler Alanya Adliyesi’ne giderek şikayetçi oldu. Ardından tatilciler polis nezaretinde emniyet müdürlüğüne götürüldüler. Mağdur tatilcilerin şikayetçi olmasının ardından otel konaklaması satışını yapan  Kutay E.B. polis tarafından gözaltına alınırken, otel sahibinin de ifadesine başvuruldu. 8 TATİLCİDEN 110 BİN TL ALMIŞ  Türkiye'nin farklı şehirlerinden tatil için Alanya'yı tercih eden vatandaşlar tatil için geldikleri otele alınmayınca şikayetçi olan 8 mağdur vatandaşlar Emniyet Müdürlüğü Polis karakolunda ifadeleri alındı. turu satan Kutay E.B., den davacı ve şikayetçi olunmasının ardından şüpheli Kutay E.B, asayiş ekiplerince gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan şüpheli Kutay E.B. nöbetçi savcılığına sevk edildi. Şüphelinin, 8 mağdur tatilciden toplam 110 bin TL aldığı iddia edildi.  Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede  ‘Görevi Kötüye Kullanmak’ suçundan tutuklandı. MAĞDURLAR MEMLEKETLERİNE DÖNDÜLER Alanya'ya gelen 8 mağdur vatandaşlar karakolda ifadelerini verdikten sonra memleketlerine dönmek için şehirler arası otobüs terminaline gittiler.
Alanya’da bir otele rezervasyon yaptıran tatilciler otele alınmayınca dolandırıldıklarını anlayıp şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan tur satıcısı Kutay E.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Türkiye’nin farklı şehirlerinde yaşayan tatilcilere Kutay E.B. tarafından telefon aracılığıyla  Kestel Mahallesinde bir haftalık tatil turu satıldı. Tatil ücretini peşin ödemelerinin ardından otele gelen tatilcilere iddiaya göre önce bir günlüğüne başka otelde kalacakları söylendi.  Otele ertesi gün tekrar gelen tatilci grubuna bu kez de tesisine alınmayacakları söylendi.  Bunun üzerine dolandırıldıklarını anlayan tatilciler Alanya Adliyesi’ne giderek şikayetçi oldu. Ardından tatilciler polis nezaretinde emniyet müdürlüğüne götürüldüler. Mağdur tatilcilerin şikayetçi olmasının ardından otel konaklaması satışını yapan  Kutay E.B. polis tarafından gözaltına alınırken, otel sahibinin de ifadesine başvuruldu.
8 TATİLCİDEN 110 BİN TL ALMIŞ 
Türkiye'nin farklı şehirlerinden tatil için Alanya'yı tercih eden vatandaşlar tatil için geldikleri otele alınmayınca şikayetçi olan 8 mağdur vatandaşlar Emniyet Müdürlüğü Polis karakolunda ifadeleri alındı. turu satan Kutay E.B., den davacı ve şikayetçi olunmasının ardından şüpheli Kutay E.B, asayiş ekiplerince gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan şüpheli Kutay E.B. nöbetçi savcılığına sevk edildi. Şüphelinin, 8 mağdur tatilciden toplam 110 bin TL aldığı iddia edildi.  Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede  ‘Görevi Kötüye Kullanmak’ suçundan tutuklandı.
MAĞDURLAR MEMLEKETLERİNE DÖNDÜLER
Alanya'ya gelen 8 mağdur vatandaşlar karakolda ifadelerini verdikten sonra memleketlerine dönmek için şehirler arası otobüs terminaline gittiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop