mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kırmızı ışık ihlali yapan otobüs otomobile, ardından alt geçide çarptı: 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 10:59, Güncelleme: 30.08.2023 - 10:30
 

Kırmızı ışık ihlali yapan otobüs otomobile, ardından alt geçide çarptı: 2 yaralı

Kırmızı ışık ihlali yapan otobüs otomobile, ardından alt geçide çarptı: 2 yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yolcu otobüsünün kırmızı ışık ihlali yaparak otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, otobüsün 100 metre mesafede kırmızı ışık yanmasına rağmen hızla gelip önce otomobile, ardından da alt geçide çarptığı görüldü.Kaza, Antalya-Alanya D-400 karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Antalya istikametinden Alanya istikametine gitmekte olan İhsan A.’nın kullandığı 58 ACM 116 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, Hüseyin Avni Akın Caddesi’nden çevreyoluna çıkmakta olan Kazım Ç.’nin kullandığı 07 JN 044 plakalı otomobile ve köprülü kavşağın ayaklarına çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ile otomobilde yolcu olarak bulunan Naime Ö. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.Otobüs kırmızı ışık ihlali yaptıKazayı yara almadan atlatan otobüsteki yolcular, kazanın otobüsün kırmızı ışık ihlali yapması sonucunda meydana geldiğini dile getirdi. Kaza anı yol kenarında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde aşırı hızlı olduğu gözlenen otobüse kavşağa 150 metre kala sarı ışık yandığı, 100 metre kala da kırmızı ışık yanmasına rağmen otobüsün hızını azaltmayarak otomobile çarptığı görüldü.
Kırmızı ışık ihlali yapan otobüs otomobile, ardından alt geçide çarptı: 2 yaralı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde yolcu otobüsünün kırmızı ışık ihlali yaparak otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, otobüsün 100 metre mesafede kırmızı ışık yanmasına rağmen hızla gelip önce otomobile, ardından da alt geçide çarptığı görüldü.
Kaza, Antalya-Alanya D-400 karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Antalya istikametinden Alanya istikametine gitmekte olan İhsan A.’nın kullandığı 58 ACM 116 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, Hüseyin Avni Akın Caddesi’nden çevreyoluna çıkmakta olan Kazım Ç.’nin kullandığı 07 JN 044 plakalı otomobile ve köprülü kavşağın ayaklarına çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ile otomobilde yolcu olarak bulunan Naime Ö. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Otobüs kırmızı ışık ihlali yaptı
Kazayı yara almadan atlatan otobüsteki yolcular, kazanın otobüsün kırmızı ışık ihlali yapması sonucunda meydana geldiğini dile getirdi. Kaza anı yol kenarında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde aşırı hızlı olduğu gözlenen otobüse kavşağa 150 metre kala sarı ışık yandığı, 100 metre kala da kırmızı ışık yanmasına rağmen otobüsün hızını azaltmayarak otomobile çarptığı görüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop