mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Çöken tramvay hattı tamirinde sona gelindi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2023 - 14:03, Güncelleme: 25.09.2023 - 11:57
 

Çöken tramvay hattı tamirinde sona gelindi

Çöken tramvay hattı tamirinde sona gelindi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Doğu Garajı-Meydan arasında kalan tramvay hattının alt yapısındaki çökmeler nedeniyle başlattığı onarım çalışmasında sona gelindi. Ekipler, zemini güçlendirerek, yeni ray döşedi. Çalışmanın kısa sürede tamamlanmasıyla hat sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanıma açılacak.Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin önemli ulaşım hatlarından birisi olan Doğu Garajı - Meydan durakları arasındaki yedi arıklar bölgesindeki tramvay hattında önemli bir onarım çalışması başlattı. Tramvay hattının yapıldığı dönemde hattın geçeceği alanın altının tam doldurulmaması ve sıkıştırma işleminin yapılmaması nedeniyle yeraltı suyuna ve zamana bağlı olarak çökme meydana geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi işletme güvenliğinin tam olarak sağlanması için zaruri bir onarım çalışması başlattı. Üzerinden tramvay hattı geçen alanda ekipler ev yıkıntıları bulundu."Zemin güçlendirildi"Yeraltında çökmelerin giderilmesi amacıyla ekipler, Meydan-Doğu Garajı arasındaki hat bölgesinde yerin altındaki sert zemine ulaşıncaya kadar kazı yaptı. Zemin yeniden doldurularak, alt yapısı güçlendirildi. Onarım çalışmasının yapıldığı bölgede yeniden raylar döşenerek, elektrik altyapısı yenilendi. Sıcak asfalt dökülen bölgede trafik kontrollü şekilde sağlanıyor. Büyükşehir ekipleri Meydan-Doğu Garajı arasındaki çalışmayı kısa süre içerisinde tamamlayarak, hattı yenilenen haliyle sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanıma açılacak.
Çöken tramvay hattı tamirinde sona gelindi
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Doğu Garajı-Meydan arasında kalan tramvay hattının alt yapısındaki çökmeler nedeniyle başlattığı onarım çalışmasında sona gelindi. Ekipler, zemini güçlendirerek, yeni ray döşedi. Çalışmanın kısa sürede tamamlanmasıyla hat sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanıma açılacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin önemli ulaşım hatlarından birisi olan Doğu Garajı - Meydan durakları arasındaki yedi arıklar bölgesindeki tramvay hattında önemli bir onarım çalışması başlattı. Tramvay hattının yapıldığı dönemde hattın geçeceği alanın altının tam doldurulmaması ve sıkıştırma işleminin yapılmaması nedeniyle yeraltı suyuna ve zamana bağlı olarak çökme meydana geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi işletme güvenliğinin tam olarak sağlanması için zaruri bir onarım çalışması başlattı. Üzerinden tramvay hattı geçen alanda ekipler ev yıkıntıları bulundu.

"Zemin güçlendirildi"
Yeraltında çökmelerin giderilmesi amacıyla ekipler, Meydan-Doğu Garajı arasındaki hat bölgesinde yerin altındaki sert zemine ulaşıncaya kadar kazı yaptı. Zemin yeniden doldurularak, alt yapısı güçlendirildi. Onarım çalışmasının yapıldığı bölgede yeniden raylar döşenerek, elektrik altyapısı yenilendi. Sıcak asfalt dökülen bölgede trafik kontrollü şekilde sağlanıyor. Büyükşehir ekipleri Meydan-Doğu Garajı arasındaki çalışmayı kısa süre içerisinde tamamlayarak, hattı yenilenen haliyle sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanıma açılacak.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop