mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Cumhur İttifakı Alanya’da MHP ile Seçime Gidiyor

Siyaset 25.12.2023 - 21:30, Güncelleme: 25.12.2023 - 21:50
 

Cumhur İttifakı Alanya’da MHP ile Seçime Gidiyor

Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı kritik toplantıdan 'Alanya' kararı çıktı. Antalya'da Alanya'nın bulunduğu 5 ilçe MHP'li adaylarla seçime gidecek.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ve AK Parti Alanya yöneticilerinin de katıldığı toplantıda Cumhur İttifakı'nın Alanya adayının MHP'den olmasına karar verildi. Cumhur İttifakı, Alanya'nın yanı sıra Gazipaşa, Korkuteli, Demre ve Finike'de  MHP'li adaylara seçime gidileceği öğrenildi. Ankara'da aday ismi değil sadece parti ismi açıklanırken, Alanya'da adayın MHP'li mevcut Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olması bekleniyor.
Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı kritik toplantıdan 'Alanya' kararı çıktı. Antalya'da Alanya'nın bulunduğu 5 ilçe MHP'li adaylarla seçime gidecek.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ve AK Parti Alanya yöneticilerinin de katıldığı toplantıda Cumhur İttifakı'nın Alanya adayının MHP'den olmasına karar verildi.
Cumhur İttifakı, Alanya'nın yanı sıra Gazipaşa, Korkuteli, Demre ve Finike'de  MHP'li adaylara seçime gidileceği öğrenildi.
Ankara'da aday ismi değil sadece parti ismi açıklanırken, Alanya'da adayın MHP'li mevcut Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop