mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya ve Antalya’daki Korsan Krizi Meclis’te

Gündem 29.12.2023 - 13:47, Güncelleme: 29.12.2023 - 13:47
 

Alanya ve Antalya’daki Korsan Krizi Meclis’te

Antalya'da son yıllarda artan korsan taksi vakaları, taksici esnafını zor durumda bırakıyor. Korsan taksilerin denetimsiz olması, vatandaşların güvenliğini de tehdit ediyor.

Bu kapsamda, Antalya Şoförler Odası, korsan taksilerle mücadele etmek için geçtiğimiz haftalarda “Korsana Hayır” eylemi düzenlemişti. Eylemde, korsan taksilerin bir an önce sonlandırılması için yetkililere seslenilmişti. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı da, korsan taksi sorununu TBMM’de gündeme getirdi. Arı, Meclis’te yaptığı konuşmada, “Martı Tag uygulamasının bir an önce son bulmasını istiyoruz. Bu uygulama ile ticari taksi olmayan, toplu taşıma aracı belgesi olmayan, esnafın ekmeğine el uzatan ve vergi ödemeyen bu uygulamaya iktidarın el atması gerekiyor. Esnafımız zor durumda kalıyor” dedi. Arı’nın konuşmasının ardından, Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, sosyal medya hesabından Arı’ya teşekkür etti. Alkan, “Korsan taşımacılık ile mücadelemiz TBMM kürsüsüne taşındı. Antalya Milletvekilimiz Cavit Arı esnafın ekmeğine göz diken korsan taşımacılık ve Martı Tag uygulamasının bir an önce sonlandırılması için yetkililere seslendi. Sayın vekilimize desteğinden dolayı esnafımız adına teşekkür ederiz. Tüm yetkililerden sorunun ivedilikle çözülmesi için desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Antalya'da son yıllarda artan korsan taksi vakaları, taksici esnafını zor durumda bırakıyor. Korsan taksilerin denetimsiz olması, vatandaşların güvenliğini de tehdit ediyor.

Bu kapsamda, Antalya Şoförler Odası, korsan taksilerle mücadele etmek için geçtiğimiz haftalarda “Korsana Hayır” eylemi düzenlemişti. Eylemde, korsan taksilerin bir an önce sonlandırılması için yetkililere seslenilmişti.

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı da, korsan taksi sorununu TBMM’de gündeme getirdi. Arı, Meclis’te yaptığı konuşmada, “Martı Tag uygulamasının bir an önce son bulmasını istiyoruz. Bu uygulama ile ticari taksi olmayan, toplu taşıma aracı belgesi olmayan, esnafın ekmeğine el uzatan ve vergi ödemeyen bu uygulamaya iktidarın el atması gerekiyor. Esnafımız zor durumda kalıyor” dedi.

Arı’nın konuşmasının ardından, Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, sosyal medya hesabından Arı’ya teşekkür etti. Alkan, “Korsan taşımacılık ile mücadelemiz TBMM kürsüsüne taşındı. Antalya Milletvekilimiz Cavit Arı esnafın ekmeğine göz diken korsan taşımacılık ve Martı Tag uygulamasının bir an önce sonlandırılması için yetkililere seslendi. Sayın vekilimize desteğinden dolayı esnafımız adına teşekkür ederiz. Tüm yetkililerden sorunun ivedilikle çözülmesi için desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop