mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Nişanlısının Yerine Cezaevine Girmiş!

Gündem 15.01.2024 - 09:53, Güncelleme: 15.01.2024 - 09:53
 

Alanya’da Nişanlısının Yerine Cezaevine Girmiş!

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Uyuşturucu’ suçundan tutuklu yargılanan sanık S.B. “Nişanlım cezaevine girmesin diye bu suçu kabul ettim” dedi. Duruşma 16 Şubat tarihine ertelendi.

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde geçtiğimiz hafta sonu görülen duruşmaya ‘Uyuşturucu’ suçundan tutuklu yargılanan sanık S.B. Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevi’nden SEGBİS'le katılırken, avukatı hazır bulundu. “TİCARETİNİ YAPMADIM, KENDİM İÇİYORUM” Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, tutuklu sanık S.B'ye “Uyuşturucu suçundan yargılanıyorsunuz. Evinizde 20 Nisan 2023 tarihinde metamfetamin, esrar, silah ve 11 bin TL para bulunmuş. Neler söyleyeceksiniz?” diye sordu. Bunun üzerine sanık S.B., “Ben uyuşturucu satmıyorum. Kasap olduğum, hayvan keserken başım ağrıdığı için ufak poşetler içinde cüzdanımda taşıyorum. Silahı emniyetim için bulunduruyorum. Ele geçirilen paralar ise arkadaşlarımdan, yakınlarımdan ve çalıştığım yerlerden geldi. Uyuşturucuyu satmıyorum, sadece kullanıyorum. Uyuşturucuları Antalya, Manavgat ve Konya'dan alıyordum” dedi. “NİŞANLIMIN CEZAEVİNE GİRMESİNİ İSTEMEDİM” Mahkemede konuşan sanık S.B. “Nişanlım N.Y’nin evinde kalıyordum. Nişanlımın evinde metamfetamin ve yatak odasında bulunan hassas terazi bana ait değil. Nişanlımın cezaevine girmesini istemedim. 20 Nisan tarihinden beri cezaevindeyim” diye konuştu.  TANIK N.Y: ŞU ANDA NİŞANLI DEĞİLİZ Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Uyuşturucu’ suçundan tutuklu yargılanan S.B’nin nişanlısı olan N.Y. de duruşmada tanık olarak dinlendi. Mahkemede konuşan  N.Y. “Sanık S.B. ile daha önce nişanlıydık. Benim evimde kalıyordu. E.Ö. ile beraberdik. S.B evde uyurdu” ifadelerini kullandı. Mahkeme Başkanı, N.Y’ye “Evinde metamfetamin, esrar ve çantanda uyuşturucu bulundu. Yatak odasının dolabında hassas terazi ele geçirildi. Neler söyleyeceksin? diye sordu. N.Y. ise, “Ben uyuşturucu kullanıyorum. Hassas terazi bana ait değil” dedi. DURUŞMA ŞUBATA ERTELENDİ Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti ‘Uyuşturucu’ suçundan tutuklu yargılanan S.B’nin tutukluluk halinin devamına karar vererek eksiklerinin giderilmesi için duruşmayı 16 Şubat tarihine erteledi.
Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Uyuşturucu’ suçundan tutuklu yargılanan sanık S.B. “Nişanlım cezaevine girmesin diye bu suçu kabul ettim” dedi. Duruşma 16 Şubat tarihine ertelendi.

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde geçtiğimiz hafta sonu görülen duruşmaya ‘Uyuşturucu’ suçundan tutuklu yargılanan sanık S.B. Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevi’nden SEGBİS'le katılırken, avukatı hazır bulundu.

“TİCARETİNİ YAPMADIM, KENDİM İÇİYORUM”

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, tutuklu sanık S.B'ye “Uyuşturucu suçundan yargılanıyorsunuz. Evinizde 20 Nisan 2023 tarihinde metamfetamin, esrar, silah ve 11 bin TL para bulunmuş. Neler söyleyeceksiniz?” diye sordu. Bunun üzerine sanık S.B., “Ben uyuşturucu satmıyorum. Kasap olduğum, hayvan keserken başım ağrıdığı için ufak poşetler içinde cüzdanımda taşıyorum. Silahı emniyetim için bulunduruyorum. Ele geçirilen paralar ise arkadaşlarımdan, yakınlarımdan ve çalıştığım yerlerden geldi. Uyuşturucuyu satmıyorum, sadece kullanıyorum. Uyuşturucuları Antalya, Manavgat ve Konya'dan alıyordum” dedi.

“NİŞANLIMIN CEZAEVİNE GİRMESİNİ İSTEMEDİM”

Mahkemede konuşan sanık S.B. “Nişanlım N.Y’nin evinde kalıyordum. Nişanlımın evinde metamfetamin ve yatak odasında bulunan hassas terazi bana ait değil. Nişanlımın cezaevine girmesini istemedim. 20 Nisan tarihinden beri cezaevindeyim” diye konuştu. 

TANIK N.Y: ŞU ANDA NİŞANLI DEĞİLİZ

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Uyuşturucu’ suçundan tutuklu yargılanan S.B’nin nişanlısı olan N.Y. de duruşmada tanık olarak dinlendi. Mahkemede konuşan  N.Y. “Sanık S.B. ile daha önce nişanlıydık. Benim evimde kalıyordu. E.Ö. ile beraberdik. S.B evde uyurdu” ifadelerini kullandı. Mahkeme Başkanı, N.Y’ye “Evinde metamfetamin, esrar ve çantanda uyuşturucu bulundu. Yatak odasının dolabında hassas terazi ele geçirildi. Neler söyleyeceksin? diye sordu. N.Y. ise, “Ben uyuşturucu kullanıyorum. Hassas terazi bana ait değil” dedi.

DURUŞMA ŞUBATA ERTELENDİ

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti ‘Uyuşturucu’ suçundan tutuklu yargılanan S.B’nin tutukluluk halinin devamına karar vererek eksiklerinin giderilmesi için duruşmayı 16 Şubat tarihine erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop