mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Tütün Satıcısı Uyuşturucudan Yargılandı

Gündem 17.01.2024 - 08:42, Güncelleme: 17.01.2024 - 08:42
 

Alanya’da Tütün Satıcısı Uyuşturucudan Yargılandı

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Uyuşturucu Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklu yargılanan tütün satıcısı E.T ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşma eksiklerin giderilmesi için 14 Mart’a ertelendi.

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Uyuşturucu Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklu yargılanan tütün satıcısı E.T. ilk duruşmasında salonda hazır edildi. Duruşmaya sanık avukatı da katıldı. “RUHSATIM OLMAYINCA İŞ YERİM MÜHÜRLENDİ” ‘Uyuşturucu Ticaret Yapmak’ suçundan 5 aydır Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu olan sanık E.T. 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde verdiği ifadesinde “Ö.O. bana borçluydu. Tütüncülük yaptığım iş yerim ruhsatı olmadığından mühürlenmişti. İş yerim kapalı olduğu için kendisine yandaki dükkana tütün bırakıyordum. Oradan siyah poşeti alıyordu. Ben iş kazası geçirdim. Sağ elim, 3 parmağım sakat. Kullanamıyorum. Belimden ameliyat olduğum ve ağrım olduğu için hap kullanıyorum. Ben esrar, extacy kullanıyorum” dedi.  “HASSAS TERAZİ KIZ ARKADAŞIMIN” Mahkeme başkanı, sanık E.T’ye evde yapılan aramada merdiven altında bulunan uyuşturucu ve hassas terazinin kime ait olduğunu sordu. Bunun üzerine sanık E.T. “Bende iki adet Lilika hap bulundu. Diğer uyuşturucu ve hassas terazi ise kız arkadaşım Dilek S’ye ait. Şu anda kendisi de cezaevinde” diye cevap verdi. “UYUŞTURUCUYU ANTALYA VE MANAVGAT'TAN ALDIM” Bu kez mahkeme başkanı, sanık E.T’ye uyuşturucuları kimlerden temin ettiğini sordu. E.T ise, “Uyuşturucuyu Antalya-Zeytinköy’den ve Manavgat Doğu Garajı’nda Memoli isimli şahıstan temin ediyordum. Şu an çok mağdurum. Ben kimseye uyuşturucu satmadım” ifadelerini kullandı.  SANIK AVUKATI: 50 GRAM UYUŞTURUCU ÇIKMADI Duruşmada konuşan sanık avukatı ise, “Müvekkilimden 50 gram uyuşturucu çıkmadı. Sadece kendisi ameliyat olduğu için uyuşturucu hap kullandı. Uyuşturucu ticareti yapmadı. Müvekkilim 5 aydır tutuklu kaldı. Bu zamana kadar hiçbir araştırma yapılmadı. Tahliyesini ve adli kontrol şartıyla salıverilmesini talep ediyorum” dedi. KIZ ARKADAŞI TANIK OLARAK DİNLENECEK Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti ‘Uyuşturucu Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklu yargılanan E.T’nin tutukluluk halinin devamına, Manavgat Doğu Garajı’nda uyuşturucu satan kişinin ve sanığın kız arkadaşı Dilek S’nin tanık olarak dinlenilmesine ve eksiklerin giderilmesine karar vererek duruşmayı 14 Mart’a erteledi.
Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Uyuşturucu Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklu yargılanan tütün satıcısı E.T ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşma eksiklerin giderilmesi için 14 Mart’a ertelendi.

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Uyuşturucu Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklu yargılanan tütün satıcısı E.T. ilk duruşmasında salonda hazır edildi. Duruşmaya sanık avukatı da katıldı.

“RUHSATIM OLMAYINCA İŞ YERİM MÜHÜRLENDİ”

‘Uyuşturucu Ticaret Yapmak’ suçundan 5 aydır Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu olan sanık E.T. 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde verdiği ifadesinde “Ö.O. bana borçluydu. Tütüncülük yaptığım iş yerim ruhsatı olmadığından mühürlenmişti. İş yerim kapalı olduğu için kendisine yandaki dükkana tütün bırakıyordum. Oradan siyah poşeti alıyordu. Ben iş kazası geçirdim. Sağ elim, 3 parmağım sakat. Kullanamıyorum. Belimden ameliyat olduğum ve ağrım olduğu için hap kullanıyorum. Ben esrar, extacy kullanıyorum” dedi. 

“HASSAS TERAZİ KIZ ARKADAŞIMIN”

Mahkeme başkanı, sanık E.T’ye evde yapılan aramada merdiven altında bulunan uyuşturucu ve hassas terazinin kime ait olduğunu sordu. Bunun üzerine sanık E.T. “Bende iki adet Lilika hap bulundu. Diğer uyuşturucu ve hassas terazi ise kız arkadaşım Dilek S’ye ait. Şu anda kendisi de cezaevinde” diye cevap verdi.

“UYUŞTURUCUYU ANTALYA VE MANAVGAT'TAN ALDIM”

Bu kez mahkeme başkanı, sanık E.T’ye uyuşturucuları kimlerden temin ettiğini sordu. E.T ise, “Uyuşturucuyu Antalya-Zeytinköy’den ve Manavgat Doğu Garajı’nda Memoli isimli şahıstan temin ediyordum. Şu an çok mağdurum. Ben kimseye uyuşturucu satmadım” ifadelerini kullandı. 

SANIK AVUKATI: 50 GRAM UYUŞTURUCU ÇIKMADI

Duruşmada konuşan sanık avukatı ise, “Müvekkilimden 50 gram uyuşturucu çıkmadı. Sadece kendisi ameliyat olduğu için uyuşturucu hap kullandı. Uyuşturucu ticareti yapmadı. Müvekkilim 5 aydır tutuklu kaldı. Bu zamana kadar hiçbir araştırma yapılmadı. Tahliyesini ve adli kontrol şartıyla salıverilmesini talep ediyorum” dedi.

KIZ ARKADAŞI TANIK OLARAK DİNLENECEK

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti ‘Uyuşturucu Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklu yargılanan E.T’nin tutukluluk halinin devamına, Manavgat Doğu Garajı’nda uyuşturucu satan kişinin ve sanığın kız arkadaşı Dilek S’nin tanık olarak dinlenilmesine ve eksiklerin giderilmesine karar vererek duruşmayı 14 Mart’a erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop