mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Çukur operasyonu firarisi yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2024 - 17:31, Güncelleme: 23.01.2024 - 16:48
 

Çukur operasyonu firarisi yakalandı

Çukur operasyonu firarisi yakalandı

Antalya’nın Kemer ilçesinde geçtiğimiz ay gerçekleştirilen ve 25 şüphelinin tutuklandığı çukur çetesi operasyonunda faili firari olarak aranan F.T. isimli şüpheli jandarma tarafından yakalandı.Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı talimatlarıyla 25 Aralık 2023 tarihinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen ve 25 şüphelinin tutuklandığı Çukur Çetesi Operasyonu sonucunda faili firar olarak aranan F.T. Antalya il Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kepez ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Kemer ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince adliyeye çıkartılan F.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Çukur operasyonu firarisi yakalandı
Antalya’nın Kemer ilçesinde geçtiğimiz ay gerçekleştirilen ve 25 şüphelinin tutuklandığı çukur çetesi operasyonunda faili firari olarak aranan F.T. isimli şüpheli jandarma tarafından yakalandı.
Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı talimatlarıyla 25 Aralık 2023 tarihinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen ve 25 şüphelinin tutuklandığı Çukur Çetesi Operasyonu sonucunda faili firar olarak aranan F.T. Antalya il Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kepez ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Kemer ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince adliyeye çıkartılan F.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop