mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel Konaklı’da Ulaşım Esnafı İle Buluştu

Gündem 27.01.2024 - 12:31, Güncelleme: 27.01.2024 - 12:31
 

Başkan Yücel Konaklı’da Ulaşım Esnafı İle Buluştu

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Konaklı Mahallesi’nde ulaşım esnafı ile bir araya geldi. Konaklı Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Adem Şanlı’nın daveti üzerine esnaflarla buluşan Başkan Yücel, “Hep birlikte Alanya’mız için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Konaklı Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Adem Şanlı’nın düzenlediği organizasyonla Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kooperatif üyesi esnaflarla kahvaltı programında bir araya geldi. Programa; AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda ulaşım esnafı katıldı.  Programda konuşan Kooperatif Başkanı Adem Şanlı, Başkan Yücel’e teşekkür ederek, “Başkanımız kooperatifimizin kuruluşundan beri hep yanımızda oldu. Bu yerimizi yaptırırken de kendisinin büyük destekleri vardı. Başkanımız bugünde bizlerin yanında. Her şey için tüm esnaflarım adına bir kez daha teşekkürlerini sunuyorum.” dedi. BAŞKAN YÜCEL: CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ Esnaflara seslenen Başkan Yücel, “Öncelikle bizleri yalnız bırakmadığınız, desteklerinizi gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 10 yıllık Alanya Belediye Başkanlığım süresince sizlerle beraber kentimiz için çalıştık. Halk otobüsleri konusunda yaşanan sıkıntıların farkındayız. Alınacak yeni kararlar ve atılacak kararlı adımlarla bu sorunlar bitecektir. Bunun için Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı Adayımız Hakan Tütüncü’ye desteklerinizi bekliyoruz. Alanya’mızın 10 yılda nereden nereye geldiğinin, Dünya çapında bahsedilen bir kent olduğunu bizzat sizler görüyorsunuz. İnsanların her zaman Alanya’yı tercih etmesinin bu şehrin, 81 ile ve dünyanın her ülkesinden göç almasının bir sebebi var. Bu kadar insan Alanya’yı hem yaşamak hem de tatilleri için tercih ediyorsa bu şehirde güzel şeyler oluyor demektir. Alanya’mız için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Sayın Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli’nin tasvipleri ile bir kez daha Alanya Belediyesi’ni yönetmeye talibiz. Biz hazırız, kararlıyız. Canla başla çalışacağız.” dedi.
Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Konaklı Mahallesi’nde ulaşım esnafı ile bir araya geldi. Konaklı Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Adem Şanlı’nın daveti üzerine esnaflarla buluşan Başkan Yücel, “Hep birlikte Alanya’mız için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Konaklı Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Adem Şanlı’nın düzenlediği organizasyonla Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kooperatif üyesi esnaflarla kahvaltı programında bir araya geldi. Programa; AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda ulaşım esnafı katıldı. 

Programda konuşan Kooperatif Başkanı Adem Şanlı, Başkan Yücel’e teşekkür ederek, “Başkanımız kooperatifimizin kuruluşundan beri hep yanımızda oldu. Bu yerimizi yaptırırken de kendisinin büyük destekleri vardı. Başkanımız bugünde bizlerin yanında. Her şey için tüm esnaflarım adına bir kez daha teşekkürlerini sunuyorum.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ
Esnaflara seslenen Başkan Yücel, “Öncelikle bizleri yalnız bırakmadığınız, desteklerinizi gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 10 yıllık Alanya Belediye Başkanlığım süresince sizlerle beraber kentimiz için çalıştık. Halk otobüsleri konusunda yaşanan sıkıntıların farkındayız. Alınacak yeni kararlar ve atılacak kararlı adımlarla bu sorunlar bitecektir. Bunun için Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı Adayımız Hakan Tütüncü’ye desteklerinizi bekliyoruz. Alanya’mızın 10 yılda nereden nereye geldiğinin, Dünya çapında bahsedilen bir kent olduğunu bizzat sizler görüyorsunuz. İnsanların her zaman Alanya’yı tercih etmesinin bu şehrin, 81 ile ve dünyanın her ülkesinden göç almasının bir sebebi var. Bu kadar insan Alanya’yı hem yaşamak hem de tatilleri için tercih ediyorsa bu şehirde güzel şeyler oluyor demektir. Alanya’mız için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Sayın Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli’nin tasvipleri ile bir kez daha Alanya Belediyesi’ni yönetmeye talibiz. Biz hazırız, kararlıyız. Canla başla çalışacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop