mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Antalya’da müstakil ev alev topuna döndü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2024 - 20:19, Güncelleme: 30.01.2024 - 19:24
 

Antalya’da müstakil ev alev topuna döndü

Antalya’da müstakil ev alev topuna döndü

Antalya’da iki katlı müstakil bir ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.Yangın, saat 18.00 sırasında, Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi 1225 Sokak üzerindeki iki katlı evde çıktı. Bir süredir kimsenin yaşamadığı ve kapılarının kilitli olduğu ahşap çatılı evin ikinci katından alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Adrese çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın kısa sürede tüm evi kapladı ve ahşap çatı alev topuna döndü. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın alt katı çok etkilemeden kontrol altına alındı. Yangında ikinci kat tamamen yanarken, alt katta yaşayan A.S., ise büyük korku yaşadı. A.S.’nin ve komşularının çabasına rağmen yangının büyüdüğü öğrenildi. Yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlatıldı.Öte yandan evdeki patlamalar ve çatının alevlere teslim olduğu anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Antalya’da müstakil ev alev topuna döndü
Antalya’da iki katlı müstakil bir ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
Yangın, saat 18.00 sırasında, Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi 1225 Sokak üzerindeki iki katlı evde çıktı. Bir süredir kimsenin yaşamadığı ve kapılarının kilitli olduğu ahşap çatılı evin ikinci katından alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Adrese çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın kısa sürede tüm evi kapladı ve ahşap çatı alev topuna döndü. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın alt katı çok etkilemeden kontrol altına alındı. Yangında ikinci kat tamamen yanarken, alt katta yaşayan A.S., ise büyük korku yaşadı. A.S.’nin ve komşularının çabasına rağmen yangının büyüdüğü öğrenildi. Yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlatıldı.
Öte yandan evdeki patlamalar ve çatının alevlere teslim olduğu anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop