mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Şehit babası hayatını kaybetti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2024 - 20:19, Güncelleme: 30.01.2024 - 19:21
 

Şehit babası hayatını kaybetti

Şehit babası hayatını kaybetti

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Süleyman Gür’ün babası Ahmet Gür, yaşamını yitirdi.Batman’ın Kozluk ve Sason ilçeleri arasında kalan Tumok bölgesinde arama tarama faaliyetleri yapan güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada 2010 yılında şehit olan Gazipaşalı Astsubay Kıdemli Üstçavuş Süleyman Gür’ün babası Ahmet Gür, 87 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir Alzheimer hastası olan şehit babası Gür, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Tedavisi Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam eden Ahmet Gür, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Şehit babası Ahmet Gür, yarın öğle namazına müteakip, Korubaşı Mahallesi’nde bulunan Canavarcık Mezarlığı’nda kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Şehit babası hayatını kaybetti
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Süleyman Gür’ün babası Ahmet Gür, yaşamını yitirdi.
Batman’ın Kozluk ve Sason ilçeleri arasında kalan Tumok bölgesinde arama tarama faaliyetleri yapan güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada 2010 yılında şehit olan Gazipaşalı Astsubay Kıdemli Üstçavuş Süleyman Gür’ün babası Ahmet Gür, 87 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir Alzheimer hastası olan şehit babası Gür, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Tedavisi Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam eden Ahmet Gür, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Şehit babası Ahmet Gür, yarın öğle namazına müteakip, Korubaşı Mahallesi’nde bulunan Canavarcık Mezarlığı’nda kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop