mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Gündoğmuş’ta Yeniden Aday Gösterilmedi!

Gündem 09.02.2024 - 12:37, Güncelleme: 09.02.2024 - 12:37
 

Gündoğmuş’ta Yeniden Aday Gösterilmedi!

AK Partili Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren sosyal medya hesabından, yeniden aday gösterilmediğini açıkladı

AK Partili Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin’in tebliğiyle aday gösterilmediğini öğrendiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Özeren, sosyal medya paylaşımında, “An itibarıyla il başkanımız Sayın Ali Çetin’in tebliğiyle, Aday gösterilmediğimi öğrenmiş bulunuyorum. 15 yıl sizlere hizmet etmeye çalıştım. Yaptığımız hizmetler arkamızda bırakacağım en güzel mirastır. Görev süresi boyunca sizleri kırmamaya çalıştım. Herkesi memnun etmek mümkün değil. İstemeyerek de olsa,Bilmeyerek de olsa kırdığım gönüllerden özür diliyorum. Görev süresince oylarıyla,Dualarıyla destek olan,Her zaman yanımızda olan dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.1 Nisana kadar başkan olarak,1 Nisan ‘dan sonra Rabbım ömür verirse sade bir vatandaş, sizi seven bir kardeşiniz olarak emrinizdeyim” ifadelerine yer verdi.
AK Partili Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren sosyal medya hesabından, yeniden aday gösterilmediğini açıkladı

AK Partili Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin’in tebliğiyle aday gösterilmediğini öğrendiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Özeren, sosyal medya paylaşımında, “An itibarıyla il başkanımız Sayın Ali Çetin’in tebliğiyle,
Aday gösterilmediğimi öğrenmiş bulunuyorum. 15 yıl sizlere hizmet etmeye çalıştım. Yaptığımız hizmetler arkamızda bırakacağım en güzel mirastır. Görev süresi boyunca sizleri kırmamaya çalıştım. Herkesi memnun etmek mümkün değil. İstemeyerek de olsa,Bilmeyerek de olsa kırdığım gönüllerden özür diliyorum. Görev süresince oylarıyla,Dualarıyla destek olan,Her zaman yanımızda olan dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.1 Nisana kadar başkan olarak,1 Nisan ‘dan sonra Rabbım ömür verirse sade bir vatandaş, sizi seven bir kardeşiniz olarak emrinizdeyim” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop