mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'ya Turizm Sezonunda Yakışmayan Görüntüler

Gündem 04.09.2021 - 20:49, Güncelleme: 04.09.2021 - 21:33
 

Alanya'ya Turizm Sezonunda Yakışmayan Görüntüler

Alanya Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Ek Hizmet Binasının tadilatı esnaf ve vatandaşların tepkisine neden oldu.

Alanya'nın Atatürk Caddesi üzerinde Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) yanında bulunan bina, Alanya Belediyesi tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kullanımına sunulmuştu. Büyükşehir Belediyesinin bahsi geçen binayı önce dershane, daha sonrada ek hizmet binası olarak kullanacağı öğrenilmişti. Uzun süredir bina üzerinde ' Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Ek Hizmet Binası Tadilatı' yazılı pankart asılı bulunduğu görülmüştü. SEZON ORTASINDA YAPILACAK İŞ Mİ BU?. Tadilat çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne uzun süren tadilat ve turizm sezonunda çevreye verdikleri zarar nedeni ile esnaf ve vatandaşlardan tepki geldi. Alanya'nın en yoğun ve işlek caddelerinden olan Atatürk Caddesi'nin bir bölümü kapatılarak ve kaldırımların inşaat malzemeleri ile kapatılmasına esnaf ve vatandaşlar isyan etti. Temmuz ayında kısıtlamaların kalkması ile birlikte sezona geç başlayan esnaf dükkanları önlerinde süren çalışmaları görüntüleyerek, " Sezon geç başladı. Zaten doğru düzgün para kazanamıyoruz. Yapılan çalışmayı sizlerde görüyorsunuz . Kaldırımdaki malzeme ve süren çalışmalar yüzünden müşterilerimiz ve vatandaşlar yolun karşısından geçmeyi tercih ediyorlar. Sezon ortasında yapılacak iş mi bu? " diyerek tepkilerini göstererek, yetkilileri göreve davet ettiler.     
Alanya Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Ek Hizmet Binasının tadilatı esnaf ve vatandaşların tepkisine neden oldu.

Alanya'nın Atatürk Caddesi üzerinde Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) yanında bulunan bina, Alanya Belediyesi tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kullanımına sunulmuştu. Büyükşehir Belediyesinin bahsi geçen binayı önce dershane, daha sonrada ek hizmet binası olarak kullanacağı öğrenilmişti. Uzun süredir bina üzerinde ' Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Ek Hizmet Binası Tadilatı' yazılı pankart asılı bulunduğu görülmüştü.

SEZON ORTASINDA YAPILACAK İŞ Mİ BU?.

Tadilat çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne uzun süren tadilat ve turizm sezonunda çevreye verdikleri zarar nedeni ile esnaf ve vatandaşlardan tepki geldi. Alanya'nın en yoğun ve işlek caddelerinden olan Atatürk Caddesi'nin bir bölümü kapatılarak ve kaldırımların inşaat malzemeleri ile kapatılmasına esnaf ve vatandaşlar isyan etti. Temmuz ayında kısıtlamaların kalkması ile birlikte sezona geç başlayan esnaf dükkanları önlerinde süren çalışmaları görüntüleyerek, " Sezon geç başladı. Zaten doğru düzgün para kazanamıyoruz. Yapılan çalışmayı sizlerde görüyorsunuz . Kaldırımdaki malzeme ve süren çalışmalar yüzünden müşterilerimiz ve vatandaşlar yolun karşısından geçmeyi tercih ediyorlar. Sezon ortasında yapılacak iş mi bu? " diyerek tepkilerini göstererek, yetkilileri göreve davet ettiler. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop