mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kestelspor’un Rakibi Belli Oldu!

Spor 01.10.2021 - 20:36, Güncelleme: 01.10.2021 - 20:36
 

Kestelspor’un Rakibi Belli Oldu!

BÜ Alanya Kestelspor Türkiye Kupası 3. Eleme Turunda Balıkesirspor ile eşleşti.

3. Lig’de ilçemizi temsil eden Başken Üniversitesi Alanya Kestelspor; Türkiye Kupası 3. Tur mücadelelerinde Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek. TFF 1. Lig ekibi ile oynayacağımız tur mücadelesi Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.26-27 ve28 Ekim tarihlerinde oynanacak olan maçların net takvimi önümüzdeki günlerde belli olacak. Ali Düşmez: "Güzel oyuna katkı veren herkese teşekkür ediyoruz" TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, üçüncü eleme turu kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, "TFF Başkanımız Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulumuz adına kura çekimine hoş geldiniz diyorum. Türkiye Kupası ayrı bir heyecan. Sporculuk yıllarımdan itibaren kupaya ayrı gözle bakmışımdır. Lig şampiyonluğu tabi ki ayrı bir başarıdır ama kupanın yeri de ayrıdır. 60 yıla baktığımızda önemli verilere ulaştım. 15 takım kupayı almış. Bu 15 takım arasından 5 takım aynı zamanda lig şampiyonu olmuş. 11 takımımız kupayı almış ki, kulüplerimiz için bu önemli bir prestijdir. Kupayı alan takımlarımız ayrı bir gurur yaşamış ve bu başarılarını hiçbir zaman unutmamışlardır. Kupada heyecan giderek artıyor. İlginç maçlar izledik. 87 takımımızın bu tura katılacaktı ancak GMG Kastamonuspor doğal afetten dolayı ligle birlikte kupaya da katılmıyor. Bu turda 4 ayrı ligden takımlarımız var. Tabii 5 ligle başlıyorduk ama pandemiden dolayı amatör maçlar geç başladığı için bu sezon katılmıyorlar. Seneye pandemi inşallah bitecek ve 5 ligle birlikte Türkiye Kupası Türkiye'yi kucaklayacak. Heyecanlı, zevkli, güzel bir turnuva diliyorum. İnşallah güzel maçlar izleyeceğiz. Sakatlığın olmadığı, başka konuların konuşulmadığı, sahada mücadelenin ve fair-play'in ön planda olduğu nice maçlar ve başarı diliyorum" ifadelerini kullandı.
BÜ Alanya Kestelspor Türkiye Kupası 3. Eleme Turunda Balıkesirspor ile eşleşti.

3. Lig’de ilçemizi temsil eden Başken Üniversitesi Alanya Kestelspor; Türkiye Kupası 3. Tur mücadelelerinde Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek. TFF 1. Lig ekibi ile oynayacağımız tur mücadelesi Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.26-27 ve28 Ekim tarihlerinde oynanacak olan maçların net takvimi önümüzdeki günlerde belli olacak.

Ali Düşmez: "Güzel oyuna katkı veren herkese teşekkür ediyoruz"

TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, üçüncü eleme turu kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, "TFF Başkanımız Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulumuz adına kura çekimine hoş geldiniz diyorum. Türkiye Kupası ayrı bir heyecan. Sporculuk yıllarımdan itibaren kupaya ayrı gözle bakmışımdır. Lig şampiyonluğu tabi ki ayrı bir başarıdır ama kupanın yeri de ayrıdır. 60 yıla baktığımızda önemli verilere ulaştım. 15 takım kupayı almış. Bu 15 takım arasından 5 takım aynı zamanda lig şampiyonu olmuş. 11 takımımız kupayı almış ki, kulüplerimiz için bu önemli bir prestijdir. Kupayı alan takımlarımız ayrı bir gurur yaşamış ve bu başarılarını hiçbir zaman unutmamışlardır. Kupada heyecan giderek artıyor. İlginç maçlar izledik. 87 takımımızın bu tura katılacaktı ancak GMG Kastamonuspor doğal afetten dolayı ligle birlikte kupaya da katılmıyor. Bu turda 4 ayrı ligden takımlarımız var. Tabii 5 ligle başlıyorduk ama pandemiden dolayı amatör maçlar geç başladığı için bu sezon katılmıyorlar. Seneye pandemi inşallah bitecek ve 5 ligle birlikte Türkiye Kupası Türkiye'yi kucaklayacak. Heyecanlı, zevkli, güzel bir turnuva diliyorum. İnşallah güzel maçlar izleyeceğiz. Sakatlığın olmadığı, başka konuların konuşulmadığı, sahada mücadelenin ve fair-play'in ön planda olduğu nice maçlar ve başarı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop