mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Çayarası Sağlık Ocağı Bölgeye Can Oldu!

Gündem 25.10.2021 - 10:40, Güncelleme: 25.10.2021 - 10:40
 

Çayarası Sağlık Ocağı Bölgeye Can Oldu!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Çayarası’na kazandırdığı en önemli hizmetlerden birisi olan Alanya Belediyesi Sağlık Ocağı Hizmetleri Birimi’nde bir doktor, bir paramedik, bir hemşire ve bir ambulans şoförü buluyor.

Sağlık Ocağı Hizmetleri Birimi’nde bu güne kadar 780 hastaya yerinde müdahale yapılırken bölgedeki vatandaşların birinci ve ikinci doz COVID-19 aşıları da yapıldı. SAĞLIK OCAĞI’NDA AMBULANS 7-24 HAZIR BEKLİYOR Temmuz ayında faaliyet göstermeye başlayan Sağlık Ocağı, hafta sonları da dahil olmak üzere haftanın yedi günü 09.00 ve 18.00 saatleri arasında bir doktor, bir paramedik, bir hemşire ve bir ambulans şoförü olmak üzere toplam dört sağlık personeli ile dönüşümlü bir şekilde hizmet veriyor. Aynı anda beş hastanın yatarak tedavi edilebildiği Sağlık Ocağında EKG çekimi, glukoz ölçümü ve tansiyon ölçümünün yanı sıra gelen hastaların ilaçları bittiği zaman tedarik ediliyor. 7-24 Ambulans hizmeti verilen birimde ağır vakalar direkt ambulans ile Alanya Devlet Hastanesi’ne sevk edilebiliyor. BAŞKAN YÜCEL, “EKSİKSİZ BİR SOSYAL ALAN OLUŞTURDUK” Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, en başından itibaren Çayarası Çarşı projesini çok önemsediklerini belirterek, “Amacımız Yörük ve yayla kültürünün yaşayacağı bir sosyal alan yaratırken, buradaki vatandaşlarımızın sağlık konusunda da endişeleri ortadan kaldırmak. Sağlık Ocağı Birimimiz sadece çarşı içinde değil, bölgenin tamamında kaza, hastalık, ilaç ihtiyacı gibi durumlara da anında müdahale ediyor. Bu hizmetlerden vatandaşlarımızın memnuniyetleri bizi de son derece mutlu ediyor. Tekrar çarşımızın ve sağlık birimimizin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Çayarası’na kazandırdığı en önemli hizmetlerden birisi olan Alanya Belediyesi Sağlık Ocağı Hizmetleri Birimi’nde bir doktor, bir paramedik, bir hemşire ve bir ambulans şoförü buluyor.

Sağlık Ocağı Hizmetleri Birimi’nde bu güne kadar 780 hastaya yerinde müdahale yapılırken bölgedeki vatandaşların birinci ve ikinci doz COVID-19 aşıları da yapıldı.

SAĞLIK OCAĞI’NDA AMBULANS 7-24 HAZIR BEKLİYOR

Temmuz ayında faaliyet göstermeye başlayan Sağlık Ocağı, hafta sonları da dahil olmak üzere haftanın yedi günü 09.00 ve 18.00 saatleri arasında bir doktor, bir paramedik, bir hemşire ve bir ambulans şoförü olmak üzere toplam dört sağlık personeli ile dönüşümlü bir şekilde hizmet veriyor. Aynı anda beş hastanın yatarak tedavi edilebildiği Sağlık Ocağında EKG çekimi, glukoz ölçümü ve tansiyon ölçümünün yanı sıra gelen hastaların ilaçları bittiği zaman tedarik ediliyor. 7-24 Ambulans hizmeti verilen birimde ağır vakalar direkt ambulans ile Alanya Devlet Hastanesi’ne sevk edilebiliyor.

BAŞKAN YÜCEL, “EKSİKSİZ BİR SOSYAL ALAN OLUŞTURDUK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, en başından itibaren Çayarası Çarşı projesini çok önemsediklerini belirterek, “Amacımız Yörük ve yayla kültürünün yaşayacağı bir sosyal alan yaratırken, buradaki vatandaşlarımızın sağlık konusunda da endişeleri ortadan kaldırmak. Sağlık Ocağı Birimimiz sadece çarşı içinde değil, bölgenin tamamında kaza, hastalık, ilaç ihtiyacı gibi durumlara da anında müdahale ediyor. Bu hizmetlerden vatandaşlarımızın memnuniyetleri bizi de son derece mutlu ediyor. Tekrar çarşımızın ve sağlık birimimizin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop