mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Emniyet’inden Uyarı!

Gündem 08.12.2021 - 21:28, Güncelleme: 08.12.2021 - 21:28
 

Alanya Emniyet’inden Uyarı!

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri sürüş esnasında telefon kullanmanın kaza riskini arttırdığına dair bilgilendirdi.

Trafik kazalarının yoğun olarak yaşandığı Alanya’da, kazanın bir nedeni de seyir halindeyken cep telefonu ile meşgul olmak. Dikkat dağınıklığına neden olması dolayısı ile kaza riskini arttıran telefon konusunda Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü uyardı. İşte Alanya Emniyet Müdürlüğü’nün o uyarısı! Yapılan araştırmalar seyir halindeyken cep telefonu kullanımının kaza yapma riskini 23 kat artırdığını ortaya koymuştur. Cep telefonu kullanımından meydana gelen kaza türleri arasında yoldan çıkmalar, takip mesafesini korumamaktan oluşan çarpışmalar ve çarpmalar bulunuyor. Araç kullanırken cep telefonuyla arama yapmak, çalan telefona cevap vermek, mesaj yazmak gibi davranışlar sürücünün dikkatinin dağılmasına neden olacağından, trafikteki herkesin güvenli bir şekilde varmak istedikleri yere ulaşmalarına engel olmamak için (acil durumlar haricinde) çağrı ya da bildirimler sessiz moda alınmalı. Çoğu kişinin yaptığı gibi telefonu araca bağlayarak ya da hoparlörü açarak konuşmanın riski ortadan kaldırdığını düşünenler olabilir. Ancak asıl sorun ellerin değil, zihnin meşgul olması. Kazasız sorunsuz yolculuklar dileğiyle. Telefonunuzun çağrı ve bildirimleri kapalı, yolunuz açık olsun.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri sürüş esnasında telefon kullanmanın kaza riskini arttırdığına dair bilgilendirdi.

Trafik kazalarının yoğun olarak yaşandığı Alanya’da, kazanın bir nedeni de seyir halindeyken cep telefonu ile meşgul olmak. Dikkat dağınıklığına neden olması dolayısı ile kaza riskini arttıran telefon konusunda Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü uyardı.

İşte Alanya Emniyet Müdürlüğü’nün o uyarısı!
Yapılan araştırmalar seyir halindeyken cep telefonu kullanımının kaza yapma riskini 23 kat artırdığını ortaya koymuştur. Cep telefonu kullanımından meydana gelen kaza türleri arasında yoldan çıkmalar, takip mesafesini korumamaktan oluşan çarpışmalar ve çarpmalar bulunuyor. Araç kullanırken cep telefonuyla arama yapmak, çalan telefona cevap vermek, mesaj yazmak gibi davranışlar sürücünün dikkatinin dağılmasına neden olacağından, trafikteki herkesin güvenli bir şekilde varmak istedikleri yere ulaşmalarına engel olmamak için (acil durumlar haricinde) çağrı ya da bildirimler sessiz moda alınmalı. Çoğu kişinin yaptığı gibi telefonu araca bağlayarak ya da hoparlörü açarak konuşmanın riski ortadan kaldırdığını düşünenler olabilir. Ancak asıl sorun ellerin değil, zihnin meşgul olması. Kazasız sorunsuz yolculuklar dileğiyle. Telefonunuzun çağrı ve bildirimleri kapalı, yolunuz açık olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop