mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kaptanoğlu’ndan DEPREM Açıklaması

Gündem 11.01.2022 - 11:31, Güncelleme: 11.01.2022 - 11:31
 

Kaptanoğlu’ndan DEPREM Açıklaması

Jeofizik Mühendisleri Odası Alanya Temsilcisi Erman Kaptanoğlu, Alanya’da da hissedilen 6.4 büyüklüğündeki depremin ardından tekrar “Akdeniz Çanağı detaylı bir şekilde araştırılmalı” diye konuştu.

Akdeniz'de Paphos açıklarında saat 04.07’de 12.68 kilometre derinlikte meydana gelen 6.4.büyüklüğündeki deprem Alanya’da da hissedildi. 5 Ocak’ta Akdeniz’de meydana gelen ve Alanya’da da hissedilen 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından açıklama yapan Kaptanoğlu, “Ege-Kıbrıs Yayı’na özellikle dikkat edilmeli. Akdeniz’de ivedilikle detaylı bir deniz altı fay ve deniz tabanı sismotektonik araştırması yapılmalı. Akdeniz’de diğer yerlere göre çok fazla belirsizlik var” demişti.  “BÜYÜK DEPREMLER YARATABİLECEK BİR SİSTEM” Bu sabah saatlerinde meydana gelen ve Alanya’da da hissedilen 6.4 büyüklüğündeki depremin ardından tekrar açıklama yapan Kaptanoğlu, “Ege-Kıbrıs Yayı’na dikkat demiştik geçen hafta. Deprem tam da orada oldu. Bu fay sistemi büyük depremler yaratabilecek bir sistemdir ve sismik boşluklar içermektedir. O yüzden Akdeniz Çanağı detaylı bir şekilde araştırılmalıdır” dedi.  
Jeofizik Mühendisleri Odası Alanya Temsilcisi Erman Kaptanoğlu, Alanya’da da hissedilen 6.4 büyüklüğündeki depremin ardından tekrar “Akdeniz Çanağı detaylı bir şekilde araştırılmalı” diye konuştu.

Akdeniz'de Paphos açıklarında saat 04.07’de 12.68 kilometre derinlikte meydana gelen 6.4.büyüklüğündeki deprem Alanya’da da hissedildi. 5 Ocak’ta Akdeniz’de meydana gelen ve Alanya’da da hissedilen 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından açıklama yapan Kaptanoğlu, “Ege-Kıbrıs Yayı’na özellikle dikkat edilmeli. Akdeniz’de ivedilikle detaylı bir deniz altı fay ve deniz tabanı sismotektonik araştırması yapılmalı. Akdeniz’de diğer yerlere göre çok fazla belirsizlik var” demişti. 

“BÜYÜK DEPREMLER YARATABİLECEK BİR SİSTEM”

Bu sabah saatlerinde meydana gelen ve Alanya’da da hissedilen 6.4 büyüklüğündeki depremin ardından tekrar açıklama yapan Kaptanoğlu, “Ege-Kıbrıs Yayı’na dikkat demiştik geçen hafta. Deprem tam da orada oldu. Bu fay sistemi büyük depremler yaratabilecek bir sistemdir ve sismik boşluklar içermektedir. O yüzden Akdeniz Çanağı detaylı bir şekilde araştırılmalıdır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop