mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Paşa Özkan Göreve Başladı

Gündem 12.01.2022 - 12:41, Güncelleme: 12.01.2022 - 12:41
 

Paşa Özkan Göreve Başladı

Alanya Minibüsçüler Odası’nın yeni başkanı Paşa Özkan, bugün görevine başladı. Eski başkan Doğan Bacak devir teslim törenine katılmazken Özkan teşekkür plaketini eski başkan yardımcısı Kerim Uysal’a takdim etti.

Alanya Minibüsçüler, Otobüsçüler ve Servis Araçları İşletmeleri Esnaf Odası’nın 7 Ocak Cuma günü gerçekleştirilen 7. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Doğan Bacak’a karşı seçimi kazanan Paşa Özkan, bugün görevine başladı. Yönetim kurulu üyeleri ile oda binasına gelen Paşa Özkan’ı çok sayıda esnaf ziyaret ederek tebriklerini iletti.  BÜTÜN ESNAF EŞİTTİR  Devir teslim tutanaklarını imzalayan Özkan, “Oy veren ve vermeyen bütün esnaf arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bizim için bundan sonra bütün esnaflarımız eşittir, hiçbirinin diğerinden farkı yoktur. Hepsine hizmet etmeye devam edeceğiz. Kapımız ve telefonumuz 24 saat açıktır.” dedi.  DOĞAN BACAK KATILMADI Bir süre beklemenin ardından Özkan, devir teslim törenine Doğan Bacak’ın ilçe dışında olduğu için katılamadığını belirterek teşekkür plaketini eski başkan yardımcısı Kerim Uysal’a takdim etti. Özkan, “Doğan başkan Alanya dışında olduğu için katılamadı. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” şeklinde konuştu. 
Alanya Minibüsçüler Odası’nın yeni başkanı Paşa Özkan, bugün görevine başladı. Eski başkan Doğan Bacak devir teslim törenine katılmazken Özkan teşekkür plaketini eski başkan yardımcısı Kerim Uysal’a takdim etti.

Alanya Minibüsçüler, Otobüsçüler ve Servis Araçları İşletmeleri Esnaf Odası’nın 7 Ocak Cuma günü gerçekleştirilen 7. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Doğan Bacak’a karşı seçimi kazanan Paşa Özkan, bugün görevine başladı. Yönetim kurulu üyeleri ile oda binasına gelen Paşa Özkan’ı çok sayıda esnaf ziyaret ederek tebriklerini iletti. 

BÜTÜN ESNAF EŞİTTİR 

Devir teslim tutanaklarını imzalayan Özkan, “Oy veren ve vermeyen bütün esnaf arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bizim için bundan sonra bütün esnaflarımız eşittir, hiçbirinin diğerinden farkı yoktur. Hepsine hizmet etmeye devam edeceğiz. Kapımız ve telefonumuz 24 saat açıktır.” dedi. 

DOĞAN BACAK KATILMADI

Bir süre beklemenin ardından Özkan, devir teslim törenine Doğan Bacak’ın ilçe dışında olduğu için katılamadığını belirterek teşekkür plaketini eski başkan yardımcısı Kerim Uysal’a takdim etti. Özkan, “Doğan başkan Alanya dışında olduğu için katılamadı. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop