mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Taşkınlara Karşı Önlem

Gündem 23.01.2022 - 09:17, Güncelleme: 23.01.2022 - 09:17
 

Alanya’da Taşkınlara Karşı Önlem

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yoğun ve şiddetli yağışın etkili olduğu kent genelinde seferberlik ilan etti. Yağışların etkisiyle yaşanan su baskınlarına ve heyelan nedeniyle kapanan yollara hızlı bir şekilde müdahale eden ekipler, yaylalarda mahsur kalan vatandaşların da yardımına koştu.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan aşırı yağış uyarısı ile dün akşam saatlerinden itibaren önlemlerini alan Alanya Belediyesi,  aşırı yağışlarda vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için tüm birimleri ile mücadele veriyor. Çözüm Masası aracılığıyla vatandaşlardan gelen talepleri anında değerlendiren Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ani sel, su baskınlarına müdahale ederek, tahliye ve yağmursuyu giderlerinin açılması gibi çalışmaları gerçekleştiriyor. BENLİLER DERESİ’NE TAŞKIN ÖNLEYİCİ MÜDAHALE Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yoğun yağışla birlikte olası taşkın durumuna karşı Benliler Deresi’nde genişletme çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaları yakından takip eden ve civarda bulunan evlerin çalışmayla güvence altına alındığını belirten Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut, “Ekiplerimiz tüm kent genelinde teyakkuz halinde. Her duruma karşı hazırlıklı bir şekilde bekliyoruz. Gelen taleplere de anında geri dönüş sağlayıp, gerekli müdahalelerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yoğun ve şiddetli yağışın etkili olduğu kent genelinde seferberlik ilan etti. Yağışların etkisiyle yaşanan su baskınlarına ve heyelan nedeniyle kapanan yollara hızlı bir şekilde müdahale eden ekipler, yaylalarda mahsur kalan vatandaşların da yardımına koştu.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan aşırı yağış uyarısı ile dün akşam saatlerinden itibaren önlemlerini alan Alanya Belediyesi,  aşırı yağışlarda vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için tüm birimleri ile mücadele veriyor. Çözüm Masası aracılığıyla vatandaşlardan gelen talepleri anında değerlendiren Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ani sel, su baskınlarına müdahale ederek, tahliye ve yağmursuyu giderlerinin açılması gibi çalışmaları gerçekleştiriyor.

BENLİLER DERESİ’NE TAŞKIN ÖNLEYİCİ MÜDAHALE

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yoğun yağışla birlikte olası taşkın durumuna karşı Benliler Deresi’nde genişletme çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaları yakından takip eden ve civarda bulunan evlerin çalışmayla güvence altına alındığını belirten Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut, “Ekiplerimiz tüm kent genelinde teyakkuz halinde. Her duruma karşı hazırlıklı bir şekilde bekliyoruz. Gelen taleplere de anında geri dönüş sağlayıp, gerekli müdahalelerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop