mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

İstanbul EMITT’te Alanya Tanıtılacak

Turizm 09.02.2022 - 10:33, Güncelleme: 09.02.2022 - 10:33
 

İstanbul EMITT’te Alanya Tanıtılacak

Dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) bugün İstanbul’da 26. kez kapılarını açacak. Fuarda Alanya, 42 metrekarelik özel hazırlanmış stant ile tanıtılacak.

Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 9-12 Şubat 2022 tarihlerinde dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 26’ncı kez İstanbul’da bir araya getirecek. Fuarda Alanya için ALTAV tanıtım çalışmalarını sürdürecek. Bu yıl Antalya’nın tüm ilçeleri bir arada tanıtım yapma modeli uygulanıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Büyük Ada Standı içerisinde 42 metrekare Alanya standı olarak tanıtım çalışmaları yapılacak. Fuara Alanya’dan Alanya Belediye Başkanı ve ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel, ALTİD Başkanı Burhan Sili, ALTİD ve ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, ALTAV yönetim kurulu üyeleri Şevki Taç, Bayram Ali Geçgel ile birçok turizmci ve yönetici katılacak.
Dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) bugün İstanbul’da 26. kez kapılarını açacak. Fuarda Alanya, 42 metrekarelik özel hazırlanmış stant ile tanıtılacak.

Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 9-12 Şubat 2022 tarihlerinde dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 26’ncı kez İstanbul’da bir araya getirecek. Fuarda Alanya için ALTAV tanıtım çalışmalarını sürdürecek. Bu yıl Antalya’nın tüm ilçeleri bir arada tanıtım yapma modeli uygulanıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Büyük Ada Standı içerisinde 42 metrekare Alanya standı olarak tanıtım çalışmaları yapılacak.

Fuara Alanya’dan Alanya Belediye Başkanı ve ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel, ALTİD Başkanı Burhan Sili, ALTİD ve ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, ALTAV yönetim kurulu üyeleri Şevki Taç, Bayram Ali Geçgel ile birçok turizmci ve yönetici katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop