mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanyalı Esnaf Şaşırttı ‘Boş Gül Kampanyası’

Gündem 15.02.2022 - 08:46, Güncelleme: 15.02.2022 - 08:46
 

Alanyalı Esnaf Şaşırttı ‘Boş Gül Kampanyası’

Artan hayat pahalılığı, düşen alım gücü nedeniyle ucuz olsun diye üretilen, boş baklava ve boş tosttan sonra bu kez de Alanya’da iş yapamayan esnaf ilginç bir yönteme başvurdu.

Artan hayat pahalılığına karşı işletmelerin uyguladığı yöntemler gündem olmaya devam ediyor. İçi boş baklava ve boş tostun ardından bu kez de bir çiçekçi, müşterilerin fiyatları çok yüksek bulduğunu ifade ederek, gül yapraklarını koparıp dükkan camına ‘boş gül bulunur’ yazılı bir afiş astı. 30 yıldır esnaflık yapan Faruk Tığrak, fiyat artışından dolayı satış yapamadığına dikkat çekerek “Güllerdeki artan fiyatlardan dolayı böyle bir kampanya başlattık. Elimizdeki boş gülleri satıyoruz. Fiyat henüz belirlemedik” dedi. Bu uygulamanın Alanya’da çok merak uyandırdığını belirten Tığrak, “Güle sabahtan bu yana talep çok fazla ancak fiyatları duyunca insanlar ürkmeye başlıyor ve satın almaktan vazgeçiyor. Çünkü geçen senenin fiyatları ile bu yılın fiyatları arasında çok fark var. Alış fiyatlarımız da çok farklı. Satışlarımız azaldı. Geçen sene demetinde 10-20 tane olan gülü, yaklaşık 120 liraya alıyorduk. Bu sene 250-300 lira arasında değişiyor. Gülün tanesi 20 liraya geliyor. Fiyatlar bir hayli arttı. Mümkün olduğunca fiyat artışını müşterilere yansıtmamaya çalışıyoruz ama elimizden ancak bu kadarı geliyor. Bir şekilde elimizdeki ürünü satmaya çalışıyoruz. Müşterilerimiz fiyat konusunda biraz sitem ediyor” diye konuştu. Uygulamanın çok dikkat çektiğini ifade eden Tığrak, “Birkaç kişi dükkana gelerek uygulamayı sordu. İnşallah boş değil de dolu gül satarız. Kampanya aslında bir, iki hafta sürebilir. Çünkü güller de çiçekler de çok pahalı” ifadelerini kullandı.
Artan hayat pahalılığı, düşen alım gücü nedeniyle ucuz olsun diye üretilen, boş baklava ve boş tosttan sonra bu kez de Alanya’da iş yapamayan esnaf ilginç bir yönteme başvurdu.

Artan hayat pahalılığına karşı işletmelerin uyguladığı yöntemler gündem olmaya devam ediyor. İçi boş baklava ve boş tostun ardından bu kez de bir çiçekçi, müşterilerin fiyatları çok yüksek bulduğunu ifade ederek, gül yapraklarını koparıp dükkan camına ‘boş gül bulunur’ yazılı bir afiş astı.

30 yıldır esnaflık yapan Faruk Tığrak, fiyat artışından dolayı satış yapamadığına dikkat çekerek “Güllerdeki artan fiyatlardan dolayı böyle bir kampanya başlattık. Elimizdeki boş gülleri satıyoruz. Fiyat henüz belirlemedik” dedi.

Bu uygulamanın Alanya’da çok merak uyandırdığını belirten Tığrak, “Güle sabahtan bu yana talep çok fazla ancak fiyatları duyunca insanlar ürkmeye başlıyor ve satın almaktan vazgeçiyor. Çünkü geçen senenin fiyatları ile bu yılın fiyatları arasında çok fark var. Alış fiyatlarımız da çok farklı. Satışlarımız azaldı. Geçen sene demetinde 10-20 tane olan gülü, yaklaşık 120 liraya alıyorduk. Bu sene 250-300 lira arasında değişiyor. Gülün tanesi 20 liraya geliyor. Fiyatlar bir hayli arttı. Mümkün olduğunca fiyat artışını müşterilere yansıtmamaya çalışıyoruz ama elimizden ancak bu kadarı geliyor. Bir şekilde elimizdeki ürünü satmaya çalışıyoruz. Müşterilerimiz fiyat konusunda biraz sitem ediyor” diye konuştu.

Uygulamanın çok dikkat çektiğini ifade eden Tığrak, “Birkaç kişi dükkana gelerek uygulamayı sordu. İnşallah boş değil de dolu gül satarız. Kampanya aslında bir, iki hafta sürebilir. Çünkü güller de çiçekler de çok pahalı” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop