mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

'Her Daim Can Dostlarımızın Yanındayız'

Gündem 18.02.2022 - 10:00, Güncelleme: 18.02.2022 - 10:00
 

'Her Daim Can Dostlarımızın Yanındayız'

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 17 Şubat Kediler Günü’nde vatandaşların ve gönüllülerin katılımıyla kedi evlerinde besleme yaptı.

Sokak hayvanları için gece-gündüz demeden mesai harcayan Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 17 Şubat Kediler Günü’nde Kedi Evleri’nde özel çalışma gerçekleştirdi. Yerli ve yabancı vatandaşların ve gönüllülerin de katılımıyla temizlik ve besleme çalışması yapan ekipler, kedilerin genel sağlık kontrollerini de yaptı. Vatandaşlardan büyük ilgi gören etkinliğe ilkokul öğrencileri de eşlik etti. “CAN DOSTLARIMIZ İÇİN HER DAİM GÖREV BAŞINDAYIZ” 17 Şubat Kediler Günü çerçevesinde özel bir etkinlik düzenlediklerini belirten Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı, “Bizler için bir gün değil her gün kediler günü ama bugünün özel bir anlamı olduğu için ekiplerimizle güzel bir çalışma yapmak istedik. Vatandaşlarımız da besleme etkinliklerine destek verdiler. Onların da yardımlarıyla kedilerimiz hem sevilme hem de beslenme ihtiyaçlarını gidermiş oldular” dedi.
Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 17 Şubat Kediler Günü’nde vatandaşların ve gönüllülerin katılımıyla kedi evlerinde besleme yaptı.

Sokak hayvanları için gece-gündüz demeden mesai harcayan Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 17 Şubat Kediler Günü’nde Kedi Evleri’nde özel çalışma gerçekleştirdi. Yerli ve yabancı vatandaşların ve gönüllülerin de katılımıyla temizlik ve besleme çalışması yapan ekipler, kedilerin genel sağlık kontrollerini de yaptı. Vatandaşlardan büyük ilgi gören etkinliğe ilkokul öğrencileri de eşlik etti.

“CAN DOSTLARIMIZ İÇİN HER DAİM GÖREV BAŞINDAYIZ”

17 Şubat Kediler Günü çerçevesinde özel bir etkinlik düzenlediklerini belirten Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı, “Bizler için bir gün değil her gün kediler günü ama bugünün özel bir anlamı olduğu için ekiplerimizle güzel bir çalışma yapmak istedik. Vatandaşlarımız da besleme etkinliklerine destek verdiler. Onların da yardımlarıyla kedilerimiz hem sevilme hem de beslenme ihtiyaçlarını gidermiş oldular” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop