mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel’den Müjde

Gündem 19.07.2021 - 14:55, Güncelleme: 19.07.2021 - 14:55
 

Başkan Yücel’den Müjde

Oba Mahallesi’nde kurulan Kurbanlık Satış Alanını ziyaret eden ve denetlemelerde bulunan Başkan Yücel, vatandaşlara ve besicilere kısa sürede Alanya’ya sabit Kurban Pazarı Alanı kazandıracaklarının müjdesini verdi.

  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı öncesi Alanya merkezde oluşturulan kurban pazarını ziyaret edip vatandaşlar ve besicilerle sohbet etti. Vatandaşların ve besicilerin bayramını kutlayarak işleyiş hakkında bilgiler alan Başkan Yücel, talepleri dinledi. “A’DAN Z’YE HER ŞEYİYLE HAZIR OLACAK” En kısa sürede Alanya’da sabit bir kurbanlık satış alanı oluşturacaklarını ifade eden Başkan Yücel, “Seneye inşallah herkesin gıptayla bakacağı, A’dan Z’ye her şeyiyle hazır bir hayvan satış alanı oluşturacağız. Her şeyiyle dört dörtlük bir alan hizmete girecek. Vatandaşlarımız ve besicileriniz daha rahat edecek. Herkese hayırlı alışverişler ve iyi bayramlar diliyorum” dedi.
Oba Mahallesi’nde kurulan Kurbanlık Satış Alanını ziyaret eden ve denetlemelerde bulunan Başkan Yücel, vatandaşlara ve besicilere kısa sürede Alanya’ya sabit Kurban Pazarı Alanı kazandıracaklarının müjdesini verdi.

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı öncesi Alanya merkezde oluşturulan kurban pazarını ziyaret edip vatandaşlar ve besicilerle sohbet etti. Vatandaşların ve besicilerin bayramını kutlayarak işleyiş hakkında bilgiler alan Başkan Yücel, talepleri dinledi.

“A’DAN Z’YE HER ŞEYİYLE HAZIR OLACAK”

En kısa sürede Alanya’da sabit bir kurbanlık satış alanı oluşturacaklarını ifade eden Başkan Yücel, “Seneye inşallah herkesin gıptayla bakacağı, A’dan Z’ye her şeyiyle hazır bir hayvan satış alanı oluşturacağız. Her şeyiyle dört dörtlük bir alan hizmete girecek. Vatandaşlarımız ve besicileriniz daha rahat edecek. Herkese hayırlı alışverişler ve iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop