mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Armor Club Poligon Alanya Açıldı

Gündem 28.02.2022 - 08:59, Güncelleme: 28.02.2022 - 08:59
 

Armor Club Poligon Alanya Açıldı

Genç girişimci Aykut Akın yıllardır beklenen projeyi hayata geçirerek Alanya’da Armor Club Poligon Alanya isimli atış poligonunu hizmete açtı.

  Tosmur Mahallesi, Okul Caddesi’ndeki atış poligonunun açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile davetliler katıldı. Çeşitli ikramlarla başlayan organizasyon müzik dinletisi ile devam etti. Alanya Müftüsü İhsan İlhan’ın toplu dua yaptırmasının ardından kurdele kesilerek atış poligonunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından davetliler işletmeyi gezerek verilen hizmetler hakkında yetkililerden bilgiler aldı. KİMLER ATIŞ YAPABİLECEK? 18 yaşını doldurmuş, psikolojik tutarsızlık göstermeyen, alkollü olmayanlar ile 15 yaşını doldurmuş ve velisi tarafından mesuliyet belgesi imzalanmış herkes atış yapabilecek. SİLAHLAR VE MÜHİMMATLAR Poligonun envanterinde çok çeşitli marka, model ve çapta silah bulunuyor. Atıcı dilerse poligona ait silahlardan faydalanacak, dilerse de ruhsatlı tabancası ile atış yapabilecek. Bulundurma ruhsatlı tabancalar için süreli nakil belgesi şartı aranacak. ATIŞ GÖZLEMCİLERİ Atış alanı içerisindeki kadro her biri yıllarca kolluk kuvvetleri içerisinde kritik birimlerde görevlendirilmiş, silah konusunda yeterliliği yüksek uzman bir ekipten oluşuyor. İstenildiğinde bu uzman kadrodan özel olarak eğitim alınabilecek. Armor Club Poligon Alanya’ya gelenler ailesi ile birlikte zaman geçirebilecek. Misafirler kendisi atış yaparken diğer aile üyeleri kafeterya, bilardo gibi etkinliklerden faydalanabilecek. Ayrıca çeşitli hediyelik ürün alışverişi de yapabilecek.
Genç girişimci Aykut Akın yıllardır beklenen projeyi hayata geçirerek Alanya’da Armor Club Poligon Alanya isimli atış poligonunu hizmete açtı.

 

Tosmur Mahallesi, Okul Caddesi’ndeki atış poligonunun açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile davetliler katıldı. Çeşitli ikramlarla başlayan organizasyon müzik dinletisi ile devam etti. Alanya Müftüsü İhsan İlhan’ın toplu dua yaptırmasının ardından kurdele kesilerek atış poligonunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından davetliler işletmeyi gezerek verilen hizmetler hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

KİMLER ATIŞ YAPABİLECEK?

18 yaşını doldurmuş, psikolojik tutarsızlık göstermeyen, alkollü olmayanlar ile 15 yaşını doldurmuş ve velisi tarafından mesuliyet belgesi imzalanmış herkes atış yapabilecek.

SİLAHLAR VE MÜHİMMATLAR

Poligonun envanterinde çok çeşitli marka, model ve çapta silah bulunuyor. Atıcı dilerse poligona ait silahlardan faydalanacak, dilerse de ruhsatlı tabancası ile atış yapabilecek. Bulundurma ruhsatlı tabancalar için süreli nakil belgesi şartı aranacak.

ATIŞ GÖZLEMCİLERİ

Atış alanı içerisindeki kadro her biri yıllarca kolluk kuvvetleri içerisinde kritik birimlerde görevlendirilmiş, silah konusunda yeterliliği yüksek uzman bir ekipten oluşuyor. İstenildiğinde bu uzman kadrodan özel olarak eğitim alınabilecek.

Armor Club Poligon Alanya’ya gelenler ailesi ile birlikte zaman geçirebilecek. Misafirler kendisi atış yaparken diğer aile üyeleri kafeterya, bilardo gibi etkinliklerden faydalanabilecek. Ayrıca çeşitli hediyelik ürün alışverişi de yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop