mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Mahmutlar TOKİ İhalesi Bugün

Siyaset 10.03.2022 - 09:21, Güncelleme: 10.03.2022 - 09:21
 

Alanya Mahmutlar TOKİ İhalesi Bugün

Mahmutlar Mahallesi’ne yapılacak TOKİ konutlarının ihalesi bugün yapılıyor.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Alanya’nın Mahmutlar Mahallesine yapılacak, 175 tanesi 2+1 ve 75 tanesi 3+1 olmak üzere toplamda 250 konutun çekilişi yapılarak hak sahipleri belirlenmişti. TOKİ resmi sitesinden yayımladığı mesajda ‘Alanya’nın Mahmutlar Mahallesinde yapılacak 250 konut projesinin ihalesini 10 Mart 2022 tarihinde yapılması planlanmaktadır.’ ifadelerine yer vermişti. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) resmi sitesinden yapılan açıklama geldi. İhalenin bugün yapılacağı belirtildi. Projenin bir an önce tamamlanıp hak sahipleri ile buluşturmak için çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade enen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu; ‘‘Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Alanya’nın Mahmutlar Mahallesine yapılacak, 175 tanesi 2+1 ve 75 tanesi 3+1 olmak üzere toplamda 250 konutun ihalesi daha öncesinde açıkladığımız gibi bugün yapılacaktır. Hükümetimizin Alanya’mıza kazandırmış olduğu her yatırımında olduğu gibi bu önemli yatırımının takibini AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak sürdüreceğiz. Projenin tüm bölge halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu önemli projenin yapılmasında büyük emeği ve katkısı olan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, İl Başkanımız Sayın Av. İbrahim Ethem Taş’a ve bölge Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Mahmutlar Mahallesi’ne yapılacak TOKİ konutlarının ihalesi bugün yapılıyor.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Alanya’nın Mahmutlar Mahallesine yapılacak, 175 tanesi 2+1 ve 75 tanesi 3+1 olmak üzere toplamda 250 konutun çekilişi yapılarak hak sahipleri belirlenmişti. TOKİ resmi sitesinden yayımladığı mesajda ‘Alanya’nın Mahmutlar Mahallesinde yapılacak 250 konut projesinin ihalesini 10 Mart 2022 tarihinde yapılması planlanmaktadır.’ ifadelerine yer vermişti. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) resmi sitesinden yapılan açıklama geldi. İhalenin bugün yapılacağı belirtildi.

Projenin bir an önce tamamlanıp hak sahipleri ile buluşturmak için çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade enen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu; ‘‘Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Alanya’nın Mahmutlar Mahallesine yapılacak, 175 tanesi 2+1 ve 75 tanesi 3+1 olmak üzere toplamda 250 konutun ihalesi daha öncesinde açıkladığımız gibi bugün yapılacaktır. Hükümetimizin Alanya’mıza kazandırmış olduğu her yatırımında olduğu gibi bu önemli yatırımının takibini AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak sürdüreceğiz. Projenin tüm bölge halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu önemli projenin yapılmasında büyük emeği ve katkısı olan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, İl Başkanımız Sayın Av. İbrahim Ethem Taş’a ve bölge Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop