mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Bahar Bayramı Kutlandı

Gündem 20.03.2022 - 21:05, Güncelleme: 20.03.2022 - 21:05
 

Alanya’da Bahar Bayramı Kutlandı

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde, Taşeli Dayanışma, Yardımlaşma, Kültür ve Sanat Derneği tarafından, baharın müjdecisi Nevruz Bayramı kutlandı.

Taşeli Dayanışma, Yardımlaşma, Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen Nevruz Bayramı etkinliğe; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende bir konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Yücel, “Taşeli Dayanışma, Yardımlaşma, Kültür ve Sanat Derneği’nin Mahmutlar Mahallesi’nde düzenlediği Nevruz etkinliklerine katıldık. Baharın müjdecisi Nevruz Bayramı’mız kutlu olsun. Bu vesileyle 21 Mart Pazartesi günü saat 10.00’da Atatürk Anıtı önünde kortejle başlayacak olan Nevruz etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.
Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde, Taşeli Dayanışma, Yardımlaşma, Kültür ve Sanat Derneği tarafından, baharın müjdecisi Nevruz Bayramı kutlandı.

Taşeli Dayanışma, Yardımlaşma, Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen Nevruz Bayramı etkinliğe; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende bir konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Yücel, “Taşeli Dayanışma, Yardımlaşma, Kültür ve Sanat Derneği’nin Mahmutlar Mahallesi’nde düzenlediği Nevruz etkinliklerine katıldık. Baharın müjdecisi Nevruz Bayramı’mız kutlu olsun. Bu vesileyle 21 Mart Pazartesi günü saat 10.00’da Atatürk Anıtı önünde kortejle başlayacak olan Nevruz etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop