mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kaymakam Ürkmezer Doğa Okullarını Ziyaret Etti

Eğitim 29.03.2022 - 15:58, Güncelleme: 29.03.2022 - 15:58
 

Kaymakam Ürkmezer Doğa Okullarını Ziyaret Etti

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer İTÜ Eta Vakfı Doğa Okulları öğrencilerini ziyaret etti

İlk olarak Ortaokul Müdürü Esin Kalaycı ve Lise Müdürü Lale Doğan'dan okulun durumu hakkında bilgi alarak öğrenci temsilcileriyle görüşen Kaymakam Ürkmezer daha sonra öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı ve Bayrak törenine katıldı. Törende öğrencilere hitap eden Kaymakam Ürkmezer “Ahenk Projesi kapsamında her hafta okullarımızı ziyaret ediyoruz bugün de sizleri ziyaret etmeye geldik. Amacımız sizlerin yanınızda olarak eğitim hayatınıza destek vermek ve siz değerli öğrencilerimizin her şeyden önce iyi bir insan olarak yetişmesine katkı sağlamak. Sizlerden isteğimiz ise akademik başarınızın yanında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da kendinizi geliştirmeniz ve mutlaka kitap okumayı alışkanlık haline getirmenizdir. Bol Bol kitap okuyun hepinize başarılar diliyorum”dedi. İstiklal Marşı töreninden sonra sınıf ziyaretleri öncesi ilkokul öğrencilerinin dans etkinliğini izleyen Kaymakam Ürkmezer daha sonra ilkokul öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilerle sohbet edip öğrencilerin ders etkinliklerini inceledi. İlk okul sınıf ziyaretlerinden sonra Öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer öğretmenlerle Ahenk Projesi hakkında değerlendirmelerde bulunarak “Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. Bu anlamda da sizlerin öğrencilerimizi yönlendirmesi çok önemli. Mutlaka öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını kazandırmamız gerekir. Hepinize gayret ve çalışmalarınız için teşekkür ediyorum” dedi. Öğretmenlerle yapılan toplantının ardından anasınıfı öğrencilerinin serbest çalışma etkinliklerini inceleyen Kaymakam Ürkmezer daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ile birlikte okulun konferans salonunda öğrencilerle söyleşi yaparak öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladılar ve öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler.
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer İTÜ Eta Vakfı Doğa Okulları öğrencilerini ziyaret etti

İlk olarak Ortaokul Müdürü Esin Kalaycı ve Lise Müdürü Lale Doğan'dan okulun durumu hakkında bilgi alarak öğrenci temsilcileriyle görüşen Kaymakam Ürkmezer daha sonra öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı ve Bayrak törenine katıldı. Törende öğrencilere hitap eden Kaymakam Ürkmezer “Ahenk Projesi kapsamında her hafta okullarımızı ziyaret ediyoruz bugün de sizleri ziyaret etmeye geldik. Amacımız sizlerin yanınızda olarak eğitim hayatınıza destek vermek ve siz değerli öğrencilerimizin her şeyden önce iyi bir insan olarak yetişmesine katkı sağlamak. Sizlerden isteğimiz ise akademik başarınızın yanında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da kendinizi geliştirmeniz ve mutlaka kitap okumayı alışkanlık haline getirmenizdir. Bol Bol kitap okuyun hepinize başarılar diliyorum”dedi. İstiklal Marşı töreninden sonra sınıf ziyaretleri öncesi ilkokul öğrencilerinin dans etkinliğini izleyen Kaymakam Ürkmezer daha sonra ilkokul öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilerle sohbet edip öğrencilerin ders etkinliklerini inceledi.

İlk okul sınıf ziyaretlerinden sonra Öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer öğretmenlerle Ahenk Projesi hakkında değerlendirmelerde bulunarak “Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. Bu anlamda da sizlerin öğrencilerimizi yönlendirmesi çok önemli. Mutlaka öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını kazandırmamız gerekir. Hepinize gayret ve çalışmalarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Öğretmenlerle yapılan toplantının ardından anasınıfı öğrencilerinin serbest çalışma etkinliklerini inceleyen Kaymakam Ürkmezer daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ile birlikte okulun konferans salonunda öğrencilerle söyleşi yaparak öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladılar ve öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop