mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Meclis Üyesi Bağışlar Kimleri İşaret Etti

Gündem 11.04.2022 - 16:16, Güncelleme: 11.04.2022 - 16:56
 

Meclis Üyesi Bağışlar Kimleri İşaret Etti

2019 yerel seçimlerinde CHP belediye meclis üyesi olarak seçilmesi sonrasında, Alanya yerelindeki parti içi bazı tutumlara, karşı duruş sergileyerek CHP üyeliğinden istifa eden ve bağımsız belediye meclis üyesi olarak yoluna devam eden inşaat mühendisi Yılmaz Bağışlar kendisine ait twitter hesabından paylaştığı üstü kapalı mesajlar ile kimi işaret ettiği merak konusu oldu.

Bağışlar 3 gün önceki paylaşımında subliminal ( üstü kapalı ) mesajla Alanya' yı kastettiği düşünülerek şu mesajı paylaştı; "Buralardan çok uzakta, Amerika' nın Arizona eyaletindeki politikacılar bir araya gelerek 'Arizona Eyalet Meclis Birliği' adı altında bir dernek kurmak istemiş.Tüzüğünde, bir çok farklı partiden dernek üyeleri olan bu dernek üyeleri tek bir konuda anlaşmışlar, 1) Yaptırmayın. " ÇAMUR VE ÇAPUT SİYASETİ ELEŞTİRİSİ  Meclis üyesi Bağışlar, bugünkü üstü kapalı paylaşımların da ise şu ifadeleri kullandı, "Amerika'nın Arizona eyaletindeki Meclis Birliği Dernek Üyeleri tek bir konuda anlaştıkları tüzük maddesindek 'yaptırmama' üzerine kurdukları stratejik tuzağa kendileri düşmüş. Siz siz olun meclis üyesi olarak yerel halkın vekilliği görevini,hizmet etme stratejisi üzerine yapın, çamur atma üzerine değil. Yoksa, türlü hile ve oyunlarla oluşturduğunuz, kurduğunuz sahte kahramanlık kalesi zamanla kendi üzerinize yıkılır. Çünkü, zamanın her doğruyu ortaya çıkarmak gibi faydalı özellikleri vardır. Bakalım,zaman, ikiyüzlü ve samimiyetsiz politika stratejinizde daha neleri ortaya çıkaracak." ÇAMUR SİYASETİ YAPANLAR'DAN UZAKLAŞTIK Amerika'nın Arizona eyaleti ile Alanya' yı üstü kapalı olarak kastettiği düşünülen Bağışlar' ın son paylaşımı ise şu şekilde oldu;  "Çok şükür ki; hayatımızın hiç bir mecrasında Arizona eyaletindeki meclis birlikteği olan böyle zihniyetlerle birlikte olmadık ve bundan sonra da olmayı düşünmüyoruz . Bu zihniyette olanların farkına vardığımızda ise o politik mecradan  bedeli ne olursa olsun derhal uzaklaştık" BAĞIŞLAR, ZAVLAK'I MI KASTETTİ ?  Bilindiği üzere geçen hafta yapılan belediye meclis toplantısında CHP Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak' ın ,ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere toplanan kıyafetlerin satıldığı iddiası Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından bugün yapılan basın toplantısı ile yanıtladı.  Merak edilen ise, Mahmutlar' da yapılacak AVM ile ilgili geçtiğimiz sene yapılan oylamada grup kararına uymayan ve kendisiyle ilgili Mahmutlar' da kara propaganda yapan Nazmi Zavlak ile araları iyi olmayan Bağışlar' ın kimi işaret ettiği. Bağışlar ayrıca CHP' den istifa sürecinde parti içi hedefleri olan Nazmi Zavlak ile ters düşmüş ve ilçe teşkilatını olaylara somut müdahale etmemek ile suçlayarak partisinden istifa etmişti. Aynı zamanda Mahmutlarspor başkanı da olan Bağışlar son dönemde Alanya Belediyesi ile birlikte Mahmutlar' a kazandırdığı hizmetler ve Adem başkanın olumlu projelerine verdiği destek ile adından kamuoyununda takdirini kazandı.    
2019 yerel seçimlerinde CHP belediye meclis üyesi olarak seçilmesi sonrasında, Alanya yerelindeki parti içi bazı tutumlara, karşı duruş sergileyerek CHP üyeliğinden istifa eden ve bağımsız belediye meclis üyesi olarak yoluna devam eden inşaat mühendisi Yılmaz Bağışlar kendisine ait twitter hesabından paylaştığı üstü kapalı mesajlar ile kimi işaret ettiği merak konusu oldu.

Bağışlar 3 gün önceki paylaşımında subliminal ( üstü kapalı ) mesajla Alanya' yı kastettiği düşünülerek şu mesajı paylaştı;

"Buralardan çok uzakta, Amerika' nın Arizona eyaletindeki politikacılar bir araya gelerek 'Arizona Eyalet Meclis Birliği' adı altında bir dernek kurmak istemiş.Tüzüğünde, bir çok farklı partiden dernek üyeleri olan bu dernek üyeleri tek bir konuda anlaşmışlar,

1) Yaptırmayın. "

ÇAMUR VE ÇAPUT SİYASETİ ELEŞTİRİSİ 

Meclis üyesi Bağışlar, bugünkü üstü kapalı paylaşımların da ise şu ifadeleri kullandı,
"Amerika'nın Arizona eyaletindeki Meclis Birliği Dernek Üyeleri tek bir konuda anlaştıkları tüzük maddesindek 'yaptırmama' üzerine kurdukları stratejik tuzağa kendileri düşmüş.
Siz siz olun meclis üyesi olarak yerel halkın vekilliği görevini,hizmet etme stratejisi üzerine yapın, çamur atma üzerine değil.
Yoksa, türlü hile ve oyunlarla oluşturduğunuz, kurduğunuz sahte kahramanlık kalesi zamanla kendi üzerinize yıkılır.
Çünkü, zamanın her doğruyu ortaya çıkarmak gibi faydalı özellikleri vardır.
Bakalım,zaman, ikiyüzlü ve samimiyetsiz politika stratejinizde daha neleri ortaya çıkaracak."

ÇAMUR SİYASETİ YAPANLAR'DAN UZAKLAŞTIK

Amerika'nın Arizona eyaleti ile Alanya' yı üstü kapalı olarak kastettiği düşünülen Bağışlar' ın son paylaşımı ise şu şekilde oldu; 

"Çok şükür ki; hayatımızın hiç bir mecrasında Arizona eyaletindeki meclis birlikteği olan böyle zihniyetlerle birlikte olmadık ve bundan sonra da olmayı düşünmüyoruz .
Bu zihniyette olanların farkına vardığımızda ise o politik mecradan  bedeli ne olursa olsun derhal uzaklaştık"

BAĞIŞLAR, ZAVLAK'I MI KASTETTİ ? 

Bilindiği üzere geçen hafta yapılan belediye meclis toplantısında CHP Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak' ın ,ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere toplanan kıyafetlerin satıldığı iddiası Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından bugün yapılan basın toplantısı ile yanıtladı. 

Merak edilen ise, Mahmutlar' da yapılacak AVM ile ilgili geçtiğimiz sene yapılan oylamada grup kararına uymayan ve kendisiyle ilgili Mahmutlar' da kara propaganda yapan Nazmi Zavlak ile araları iyi olmayan Bağışlar' ın kimi işaret ettiği.

Bağışlar ayrıca CHP' den istifa sürecinde parti içi hedefleri olan Nazmi Zavlak ile ters düşmüş ve ilçe teşkilatını olaylara somut müdahale etmemek ile suçlayarak partisinden istifa etmişti.
Aynı zamanda Mahmutlarspor başkanı da olan Bağışlar son dönemde Alanya Belediyesi ile birlikte Mahmutlar' a kazandırdığı hizmetler ve Adem başkanın olumlu projelerine verdiği destek ile adından kamuoyununda takdirini kazandı.  
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop