mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya ALTSO Başkanını Seçiyor

Gündem 18.04.2022 - 23:22, Güncelleme: 18.04.2022 - 23:44
 

Alanya ALTSO Başkanını Seçiyor

Ekim-Kasım aylarında yapılması ögörülen ALTSO seçimlerine 6 ay gibi bir süre varken, sahaya inen başkan adayları çalışmalarına hız verdi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimlerinin ekim veya kasım ayı içerisinde yapılması beklenirken adalıklarını geçtiğimiz aylarda açıklayan Bilal Gömeç ,Tunahan Toksöz ve Eray Erdem çalışmalarına devam ediyorlar. Alanyaspor, MÜSİAD ve Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda halen yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan ALBİMO Mobilya sahibi Bilal Gömeç, seçimlerde kullanacağı rengini, komitelerde görev yapacak isimleri tek tek belirlerken, ALTSO eski başkanlarından Kerim Taç‘ın damadı, bölgede büyük inşaat faaliyetleri sürdüren TNH Group‘un ortaklarından Tunahan Toksöz bir süredir sessiz sürdürdüğü çalışmalarına hız vererek sahaya indi. Öte yandan diğer güçlü adaylar arasında yerini alan Alanya'nın sevilen turizmci işadamı Eray Erdem,  geçtiğimiz gün iş dünyasını iftar yemeğinde buluşturdu. Her kesimden iş insanı ve ticaret erbabını ağırlayan Erdem'e destek ve ilgi giderek arttığı konuşuluyor. Alanya Kent Haber olarak, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) seçimleri öncesi başlatmış olduğumuz "Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Olarak Kimi Görmek İstersiniz?" anketimize katılarak desteklediğiniz adaya oyunuzu verebilirsiniz. ANKET LİNKİ https://www.facebook.com/groups/529645033752648/permalink/5222783757772062/
Ekim-Kasım aylarında yapılması ögörülen ALTSO seçimlerine 6 ay gibi bir süre varken, sahaya inen başkan adayları çalışmalarına hız verdi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimlerinin ekim veya kasım ayı içerisinde yapılması beklenirken adalıklarını geçtiğimiz aylarda açıklayan Bilal Gömeç , Tunahan Toksöz ve Eray Erdem çalışmalarına devam ediyorlar.

Alanyaspor, MÜSİAD ve Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda halen yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan ALBİMO Mobilya sahibi Bilal Gömeç, seçimlerde kullanacağı rengini, komitelerde görev yapacak isimleri tek tek belirlerken, ALTSO eski başkanlarından Kerim Taç‘ın damadı, bölgede büyük inşaat faaliyetleri sürdüren TNH Group‘un ortaklarından Tunahan Toksöz bir süredir sessiz sürdürdüğü çalışmalarına hız vererek sahaya indi.

Öte yandan diğer güçlü adaylar arasında yerini alan Alanya'nın sevilen turizmci işadamı Eray Erdem,  geçtiğimiz gün iş dünyasını iftar yemeğinde buluşturdu. Her kesimden iş insanı ve ticaret erbabını ağırlayan Erdem'e destek ve ilgi giderek arttığı konuşuluyor.

Alanya Kent Haber olarak, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) seçimleri öncesi başlatmış olduğumuz "Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Olarak Kimi Görmek İstersiniz?" anketimize katılarak desteklediğiniz adaya oyunuzu verebilirsiniz.

ANKET LİNKİ

https://www.facebook.com/groups/529645033752648/permalink/5222783757772062/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop