mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Bebekoğlu’ndan 19 Mayıs Mesajı

Gündem 18.05.2022 - 17:45, Güncelleme: 18.05.2022 - 17:45
 

Başkan Bebekoğlu’ndan 19 Mayıs Mesajı

Alperen Ocakları Alanya İlçe Başkanı Mansur Bebekoğlu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı.

Bebekoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Ülkemizi işgalden kurtarmak için Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır 19 Mayıs. Vatan topraklarını işgalden kurtarmak adına kadın, erkek, yaşlı fark etmeksizin birlik beraberliğin en büyük simgesi olan 19 Mayıs, bugünlere gelmiş Cumhuriyetimizin nişanesidir. Ülkemizde son yıllarda mülteci akınına uğradığı bugünlerde dış güçlerin planlarının içinde olduğu bu işgalde de 19 Mayıs ruhunu hatırlayarak mültecilere dur demek en büyük görevimizdir. Dedelerimizin kanla alıp kanla mücadele ettiği vatan topraklarımızın kıymetini daha çok anlamalıyız. 19 Mayıs 1919’da kurtuluş ateşini yakan Mustafa Kemal ve arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.
Alperen Ocakları Alanya İlçe Başkanı Mansur Bebekoğlu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı.

Bebekoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Ülkemizi işgalden kurtarmak için Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır 19 Mayıs. Vatan topraklarını işgalden kurtarmak adına kadın, erkek, yaşlı fark etmeksizin birlik beraberliğin en büyük simgesi olan 19 Mayıs, bugünlere gelmiş Cumhuriyetimizin nişanesidir. Ülkemizde son yıllarda mülteci akınına uğradığı bugünlerde dış güçlerin planlarının içinde olduğu bu işgalde de 19 Mayıs ruhunu hatırlayarak mültecilere dur demek en büyük görevimizdir. Dedelerimizin kanla alıp kanla mücadele ettiği vatan topraklarımızın kıymetini daha çok anlamalıyız. 19 Mayıs 1919’da kurtuluş ateşini yakan Mustafa Kemal ve arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop