mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanyalı Sporculardan Şehitlere Özel Klip

Gündem 19.05.2022 - 14:48, Güncelleme: 19.05.2022 - 15:00
 

Alanyalı Sporculardan Şehitlere Özel Klip

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü nedeniyle şehitlerimiz anısına bir klip hazırlattı.

Knock Out ve Adri’ nin ” Mehmetçik” adlı parçası üzerine, Belediyespor Kulübü Spor Okulları’nda eğitim gören çocukların oynadığı klip, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Alanya Şehitler Mezarlığı’nı ziyaret eden sporcuların oynadığı klip paylaşım rekorları kırdı. ERKEN: “ATATÜRK’ÜN İZİNDEYİZ” Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, “Daha önce 23 Nisan için yaptığımız gibi günün anlam ve önemine uygun olarak spor okulu öğrencilerimizin görev aldığı bir klip yapmaya karar verdik. Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmanın ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğu bilincindeyiz. Herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlu olsun” dedi. Bilindiği üzere, Krock Out ve Adri, “Mehmetçik” parçasını 2018 yılında sınır dışında operasyonda olan Mehmetçiklerimize destek ve moral olması amacıyla yapmıştı.
Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü nedeniyle şehitlerimiz anısına bir klip hazırlattı.

Knock Out ve Adri’ nin ” Mehmetçik” adlı parçası üzerine, Belediyespor Kulübü Spor Okulları’nda eğitim gören çocukların oynadığı klip, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Alanya Şehitler Mezarlığı’nı ziyaret eden sporcuların oynadığı klip paylaşım rekorları kırdı.

ERKEN: “ATATÜRK’ÜN İZİNDEYİZ”

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, “Daha önce 23 Nisan için yaptığımız gibi günün anlam ve önemine uygun olarak spor okulu öğrencilerimizin görev aldığı bir klip yapmaya karar verdik. Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmanın ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğu bilincindeyiz. Herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlu olsun” dedi. Bilindiği üzere, Krock Out ve Adri, “Mehmetçik” parçasını 2018 yılında sınır dışında operasyonda olan Mehmetçiklerimize destek ve moral olması amacıyla yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop