mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ALFOD Yeni Ekibiyle Göreve Başladı

Gündem 21.05.2022 - 13:49, Güncelleme: 21.05.2022 - 13:49
 

ALFOD Yeni Ekibiyle Göreve Başladı

Alanya Fotoğraf Sanatçıları Derneği (ALFOD) yeni ekibiyle göreve başladı.

Yeni ekibiyle yola çıkan ALFOD Alanya’da fotoğraf sanatçılarının daha iyi işler yapmasını sağlamayı ve yaşadıkları sorunları kısa sürede çözmeyi hedefliyor.  ALFOD Başkanı Necati Vural, “Derneğimiz kaliteyi artırmayı, kaliteli ve başarılı fotoğraf sanatçıları yetiştirmeyi hedefliyor. ALFOD gelecek nesillerin daha kaliteli işler yapması için gerekli alt yapıyı sağlayacak. Derneğimiz Alanya’da fotoğraf sanatçılarının haklarını koruyacak. Şehrimizde fotoğraf yarışmaları ve sergiler düzenlenecek. İlerleyen zamanda dernek lokali de kurulacak” dedi.   ALFOD yönetiminde yer alan isimler şöyle:   Dernek Başkanı Necati Vural Başkan Yardımcısı Hasan Atılay Başkan Yardımcısı Abdullah Alp Üzüm Tahir Öykü Enes Akça Bülent Uysal Barış Karaaslan
Alanya Fotoğraf Sanatçıları Derneği (ALFOD) yeni ekibiyle göreve başladı.

Yeni ekibiyle yola çıkan ALFOD Alanya’da fotoğraf sanatçılarının daha iyi işler yapmasını sağlamayı ve yaşadıkları sorunları kısa sürede çözmeyi hedefliyor.  ALFOD Başkanı Necati Vural, “Derneğimiz kaliteyi artırmayı, kaliteli ve başarılı fotoğraf sanatçıları yetiştirmeyi hedefliyor. ALFOD gelecek nesillerin daha kaliteli işler yapması için gerekli alt yapıyı sağlayacak. Derneğimiz Alanya’da fotoğraf sanatçılarının haklarını koruyacak. Şehrimizde fotoğraf yarışmaları ve sergiler düzenlenecek. İlerleyen zamanda dernek lokali de kurulacak” dedi.  
ALFOD yönetiminde yer alan isimler şöyle:  
Dernek Başkanı Necati Vural
Başkan Yardımcısı Hasan Atılay
Başkan Yardımcısı Abdullah Alp Üzüm
Tahir Öykü
Enes Akça
Bülent Uysal
Barış Karaaslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop