mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Vaka Sayıları Binin Altında Düştü

Sağlık (İGFA) - İGFA Haber Ajansı | 23.05.2022 - 09:48, Güncelleme: 23.05.2022 - 09:48
 

Vaka Sayıları Binin Altında Düştü

Vaka sayısı binin altına düşünce, Sağlık Bakanı Koca da toplu taşımada maske zorunluluğunun kaldırılıp kaldırılmayacağına ilişkin açıklama yaptı.

Sağlık Bakanlığı, Günlük Koronavirüs Tablosu'nu "covid19.saglik.gov.tr" sitesinden paylaştı. Buna göre, son 24 saatte 118 bin 852 test yapıldı, 905 yeni vaka tespit edildi, 5 kişi hayatını kaybetti.  Vaka sayısının 1000'in altına düşmesi, "Toplu taşımada maske zorunluluğu kaldırılıyor mu?" sorusunu akıllara getirdi. "BEKLENEN GÜN GELDİ" Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da "uzun süredir beklenen gün" ile ilgili Twitter hesabından bilgi verdi. Vakaların 3 gün üst üste binin altında olması durumunda, toplu taşımada da maske zorunluluğunun kaldırılacağını açıkladı. Koca, "Vaka sayısı 905. Uzun süredir beklediğimiz gün geldi. Vaka sayısı 1.000’in altına düştü. Vefat sayımız ise 5. Vaka sayısı üç gün üst üste binin altında gerçekleştiğinde, maske kullanımı toplu taşımada da zorunlu değil serbest olacak. Daha düşük sayıların haberini vermek dileğiyle!"  ifadelerini kullandı. 
Vaka sayısı binin altına düşünce, Sağlık Bakanı Koca da toplu taşımada maske zorunluluğunun kaldırılıp kaldırılmayacağına ilişkin açıklama yaptı.

Sağlık Bakanlığı, Günlük Koronavirüs Tablosu'nu "covid19.saglik.gov.tr" sitesinden paylaştı. Buna göre, son 24 saatte 118 bin 852 test yapıldı, 905 yeni vaka tespit edildi, 5 kişi hayatını kaybetti. 

Vaka sayısının 1000'in altına düşmesi, "Toplu taşımada maske zorunluluğu kaldırılıyor mu?" sorusunu akıllara getirdi.

"BEKLENEN GÜN GELDİ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da "uzun süredir beklenen gün" ile ilgili Twitter hesabından bilgi verdi.

Vakaların 3 gün üst üste binin altında olması durumunda, toplu taşımada da maske zorunluluğunun kaldırılacağını açıkladı. Koca, "Vaka sayısı 905. Uzun süredir beklediğimiz gün geldi. Vaka sayısı 1.000’in altına düştü. Vefat sayımız ise 5. Vaka sayısı üç gün üst üste binin altında gerçekleştiğinde, maske kullanımı toplu taşımada da zorunlu değil serbest olacak. Daha düşük sayıların haberini vermek dileğiyle!"  ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop