mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Tunahan Toksöz: Sandığı Heyecanla Bekliyoruz

Gündem 29.05.2022 - 08:11, Güncelleme: 29.05.2022 - 08:11
 

Tunahan Toksöz: Sandığı Heyecanla Bekliyoruz

Alanya’ya gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile hayata geçirmeyi düşündüğü projeleri görüşüp tavsiyeler alan ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, “Alanya’nın bekleyen ekonomik sorunları, pazar payı sıkıntısı olan iş dünyamızın hak ettiği yere gelmesi konusundaki çözümler üretmek için sandığı heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, geçmiş dönem Tarım Bakanı Kutbettin Arzu, 21. Dönem Konsey Başkanı Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu ve 21. Dönem konsey üyeleri ile bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu ile Alanya’nın turizm, tarım ve inşaat sektörünü görüşüp fikir alışverişi yapan Toksöz, projelerini konuşup tavsiye aldığını söyledi. Toksöz, “Gelecek dönemde beraberce iş dünyasına çok faydalı işler yapacağımız öngörüsünde bulunduk. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in odaya davetine teşekkür ediyoruz. Güzel bir anı yaşadık. Hisarcıklıoğlu ile diğer aday arkadaşlarımızın buluşmasına vesile olduk. Seçilmek, aday olmak demokratik olgunluğun bir sandık sonucu. Biz adaylar olarak herkese eşit fırsatlar doğmasına taraftarız. Bu ziyarette de bunu yaşadık, yaşattık. Heyecanla sandığı bekliyoruz. Her fırsatta hazır olduğumuzu beyan ediyoruz. Seçim takvimi beklentimizin haklı bir beklenti olduğuna inanıyoruz. Alanya’nın bekleyen ekonomik sorunları, pazar payı sıkıntısı olan iş dünyamızın hak ettiği yere gelmesi konusundaki çözümler üretmek için sandığı heyecanla bekliyoruz” dedi.  
Alanya’ya gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile hayata geçirmeyi düşündüğü projeleri görüşüp tavsiyeler alan ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, “Alanya’nın bekleyen ekonomik sorunları, pazar payı sıkıntısı olan iş dünyamızın hak ettiği yere gelmesi konusundaki çözümler üretmek için sandığı heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, geçmiş dönem Tarım Bakanı Kutbettin Arzu, 21. Dönem Konsey Başkanı Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu ve 21. Dönem konsey üyeleri ile bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu ile Alanya’nın turizm, tarım ve inşaat sektörünü görüşüp fikir alışverişi yapan Toksöz, projelerini konuşup tavsiye aldığını söyledi.

Toksöz, “Gelecek dönemde beraberce iş dünyasına çok faydalı işler yapacağımız öngörüsünde bulunduk. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in odaya davetine teşekkür ediyoruz. Güzel bir anı yaşadık. Hisarcıklıoğlu ile diğer aday arkadaşlarımızın buluşmasına vesile olduk. Seçilmek, aday olmak demokratik olgunluğun bir sandık sonucu. Biz adaylar olarak herkese eşit fırsatlar doğmasına taraftarız. Bu ziyarette de bunu yaşadık, yaşattık. Heyecanla sandığı bekliyoruz. Her fırsatta hazır olduğumuzu beyan ediyoruz. Seçim takvimi beklentimizin haklı bir beklenti olduğuna inanıyoruz. Alanya’nın bekleyen ekonomik sorunları, pazar payı sıkıntısı olan iş dünyamızın hak ettiği yere gelmesi konusundaki çözümler üretmek için sandığı heyecanla bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop