mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Ünlü Fenomen’den Alanya Tanıtımı

Yaşam 03.06.2022 - 11:19, Güncelleme: 16.05.2023 - 19:29
 

Ünlü Fenomen’den Alanya Tanıtımı

Ülke çapında sevilen ve tanınmış sosyal medya fenomeni Murat Salman, Alanya’nın güzelliklerini ve deneyimlerini takipçileri ile paylaştı.

Anna Queen Restaurant Hotel sahibi Bayram Ali Geçgel'in davetiyle Alanya’ya gelen ünlü sosyal medya fenomeni Murat Salman, sosyal medya paylaşımları ile Alanya’nın tanıtıma katkı sağladı.Yüz binlerce takipçisi olan Murat Salman  Alanya’dan paylaştığı video ve fotoğrafları, takipçileri tarafından beğeni ve yorumlarla destekleniyor. Alanya sahilini ve Alanya Kalesi’ni ziyaret eden ünlü fenomen, Instagram’da @muratxsalman kullanıcı adıyla ve youtube kanalında yayın yapıyor. Hikayelerinde Alanya’dan övgüyle bahseden ve kendisini Alanya’ya davet eden Anna Queen Restaurant Hotel sahibi Bayram Ali Geçgel'e teşekkür etti. Kaynak : Fenomenler Haberler
Ülke çapında sevilen ve tanınmış sosyal medya fenomeni Murat Salman, Alanya’nın güzelliklerini ve deneyimlerini takipçileri ile paylaştı.

Anna Queen Restaurant Hotel sahibi Bayram Ali Geçgel'in davetiyle Alanya’ya gelen ünlü sosyal medya fenomeni Murat Salman, sosyal medya paylaşımları ile Alanya’nın tanıtıma katkı sağladı.Yüz binlerce takipçisi olan Murat Salman  Alanya’dan paylaştığı video ve fotoğrafları, takipçileri tarafından beğeni ve yorumlarla destekleniyor. Alanya sahilini ve Alanya Kalesi’ni ziyaret eden ünlü fenomen, Instagram’da @muratxsalman kullanıcı adıyla ve youtube kanalında yayın yapıyor. Hikayelerinde Alanya’dan övgüyle bahseden ve kendisini Alanya’ya davet eden Anna Queen Restaurant Hotel sahibi Bayram Ali Geçgel'e teşekkür etti.

Kaynak : Fenomenler Haberler
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop