mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’daki Sinyalizasyon Üniteleri Yenileniyor

Gündem 22.06.2022 - 12:10, Güncelleme: 22.06.2022 - 12:10
 

Alanya’daki Sinyalizasyon Üniteleri Yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya merkezindeki trafik sinyalizasyon üniteleri tek tek yenileniyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Trafik Şube Müdürlüğü Alanya ekipleri, ilçe merkezindeki trafik sinyalizasyon ünitelerini yenileme ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce sarı renkte olan eski üniteler rengi siyah olan yeni ünitelerle değiştiriliyor. Şu ana kadar Alanya merkezinde Atatürk  Bulvarı ve Ahmet Asım Tokuş Bulvarı’ndaki üniteler yenilendi. Büyük bölümü yenilenen 25 metrelik yol üzerindeki trafik sinyalizasyon ünitelerin de ise sona gelinde 25 metreli yol ve Alaiye Caddesi’ndeki 4 kavşaktaki ünitelerinde yenilenmesiyle Alanya’daki trafik sinyalizasyon yenileme çalışmaları tamamlanmış olacak. Hedef bayram öncesi çalışmayı tamamlamak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya merkezindeki trafik sinyalizasyon üniteleri tek tek yenileniyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Trafik Şube Müdürlüğü Alanya ekipleri, ilçe merkezindeki trafik sinyalizasyon ünitelerini yenileme ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce sarı renkte olan eski üniteler rengi siyah olan yeni ünitelerle değiştiriliyor. Şu ana kadar Alanya merkezinde Atatürk  Bulvarı ve Ahmet Asım Tokuş Bulvarı’ndaki üniteler yenilendi. Büyük bölümü yenilenen 25 metrelik yol üzerindeki trafik sinyalizasyon ünitelerin de ise sona gelinde 25 metreli yol ve Alaiye Caddesi’ndeki 4 kavşaktaki ünitelerinde yenilenmesiyle Alanya’daki trafik sinyalizasyon yenileme çalışmaları tamamlanmış olacak. Hedef bayram öncesi çalışmayı tamamlamak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop