mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'nın Vatandaşın Sorunu 'KİRA'!

Gündem 23.06.2022 - 08:42, Güncelleme: 23.06.2022 - 09:17
 

Alanya'nın Vatandaşın Sorunu 'KİRA'!

Alanya'da vatandaşların en büyük sorunu kira ve barınma sorunu oldu.

Alaya Kent Haber sosyal medya hesaplarımızda Alanya'da yaşayan vatandaşlara yönelttiğimiz 'Alanya'nın en önemli sorunu nedir?' sorusuna büyük bir coğunluk kira ve barınma sorunu olduğunu belirttiler. Kira ve barınma sorunu ardından 'Göç,Trafik ve Ulaşım' sorununuda dikkat çeken vatandaşlar, düzensiz ve plansız göçün şehrin tüm sorunlarını katladığı görüşünü savundular.   'Alanya'nın en önemli sorunu nedir?' sorusuna sizlerden gelen bağzı yorumlar;  Hüseyin Alemdar: Sorunlar birine paralel malûm savaşlar nedeniyle Alanyamız göç geliyor. Göç nedeniyle kiralar artırıyor özellikle Rusya ve Ukrayna gelen misafirler aracıları ile geldiği için trafik felç oluyor.  Ayhan Kaan: Turizm çalışanları 2007 yılına Kazançları iyiydi.. Tayyip Erdoğan ve İs bilmez Turizm bakanları sayesinde Durum bugüne kadar geldi. Turizmin genleriyle oynadılar ve Turizm çalışanlarını Asgari ücrete çalıştırma dayatmaları cimri Hotel Sahipleri vs.. .  Ayşe Mutlu: Yabancılara yaranacağız diye Alanya’da barınamaz hale geldik.  Mustafa Akman: Trafik ve göç yani göçmenler Gül Çelik: Alt yapı çalışmaları bir bitmiyor zaten Kışın çoğu yolu su basıyor. Rumuz(Tc.bikirli): Alanya bir küçük İstanbul olmuş vicdansız ev sahipleri devleti bile dinlemeyen beğenmiyorsan çıkabilirsin diyen depozit komisyon 6 aylık peşin döviz daha ne diyebilirim. Ne var bu Alanya’da özelliği Ukraynalı rus dolu olması mı bizim insanımız ne ara bu kadar merhametsiz oldu. Tamam her yerde yükseldi kiralar ama Alanya'da ultra yükseldi. Rumuz (hmytslck) Elbette göç. Topraklarınızı Arap, Rus ,İran, Afgan, Filistin, Lübnan ,Ürdün, 72 milletten insan alıyor. Dedeleriniz mezarlarından fırlayacak yakında. Eyyyyy Milliyetçilikte mangalda kül bırakmayan Alanyalılar.
Alanya'da vatandaşların en büyük sorunu kira ve barınma sorunu oldu.

Alaya Kent Haber sosyal medya hesaplarımızda Alanya'da yaşayan vatandaşlara yönelttiğimiz 'Alanya'nın en önemli sorunu nedir?' sorusuna büyük bir coğunluk kira ve barınma sorunu olduğunu belirttiler. Kira ve barınma sorunu ardından 'Göç, Trafik ve Ulaşım' sorununuda dikkat çeken vatandaşlar, düzensiz ve plansız göçün şehrin tüm sorunlarını katladığı görüşünü savundular. 

 'Alanya'nın en önemli sorunu nedir?' sorusuna sizlerden gelen bağzı yorumlar; 

Hüseyin Alemdar: Sorunlar birine paralel malûm savaşlar nedeniyle Alanyamız göç geliyor. Göç nedeniyle kiralar artırıyor özellikle Rusya ve Ukrayna gelen misafirler aracıları ile geldiği için trafik felç oluyor. 

Ayhan Kaan: Turizm çalışanları 2007 yılına Kazançları iyiydi.. Tayyip Erdoğan ve İs bilmez Turizm bakanları sayesinde Durum bugüne kadar geldi. Turizmin genleriyle oynadılar ve Turizm çalışanlarını Asgari ücrete çalıştırma dayatmaları cimri Hotel Sahipleri vs.. . 

Ayşe Mutlu: Yabancılara yaranacağız diye Alanya’da barınamaz hale geldik. 

Mustafa Akman: Trafik ve göç yani göçmenler

Gül Çelik: Alt yapı çalışmaları bir bitmiyor zaten Kışın çoğu yolu su basıyor.

Rumuz(Tc.bikirli): Alanya bir küçük İstanbul olmuş vicdansız ev sahipleri devleti bile dinlemeyen beğenmiyorsan çıkabilirsin diyen depozit komisyon 6 aylık peşin döviz daha ne diyebilirim. Ne var bu Alanya’da özelliği Ukraynalı rus dolu olması mı bizim insanımız ne ara bu kadar merhametsiz oldu. Tamam her yerde yükseldi kiralar ama Alanya'da ultra yükseldi.

Rumuz (hmytslck) Elbette göç. Topraklarınızı Arap, Rus ,İran, Afgan, Filistin, Lübnan ,Ürdün, 72 milletten insan alıyor. Dedeleriniz mezarlarından fırlayacak yakında. Eyyyyy Milliyetçilikte mangalda kül bırakmayan Alanyalılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop