mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Rusya'dan Vatandaşlarına 'Türkiye' Çağrısı!

Turizm 25.06.2022 - 08:17, Güncelleme: 25.06.2022 - 08:17
 

Rusya'dan Vatandaşlarına 'Türkiye' Çağrısı!

Rusya Dışişleri Bakanlığı Avrupa Dairesi Başkanı Yuri Pilipson, yurtdışına seyahat eden Rus vatandaşlarına tavsiyelerde bulundu.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Avrupa Dairesi Başkanı Yuri Pilipson, Rus TASS haber ajansına verdiği röportajda yurtdışına seyahat eden Rus vatandaşlarına tavsiyelerde bulundu. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı sonrası birçok Avrupa ülkesinin Moskova yönetimine karşı yaptırımları devreye soktuğunu hatırlatan Pilipson, kendilerine düşman tavır sergileyenlere karşılık verilmesi gerektiğini savundu. Düşman ülkeler yerine Türkiye, Sırbistan, Bosna Hersek'e gidin Doğu Avrupa ve Balkanlarda tatil yapmak isteyen Rusları uyaran Pilipson, “bu bölgede yer alan ülkelerin çoğunun Rus hükümeti tarafından düşmanca ülkeler listesinde yer aldığını” vurguladı. Seyahat güzergahı seçiminin önemine değinen Rus diplomat, ülke çıkarlarının göz önüne alınması gerektiğini söyledi. Pilipson, “Söz konusu bölgede yer almayan, Türkiye, Sırbistan, Bosna Hersek gibi ülkelere gidin. Bunda herhangi bir sakınca görmüyoruz. Bu ülkeler duruma belli bir sağduyuyla yaklaşmıştır.” dedi. Pilipson ayrıca, Batılı ülkelerin Rusya’ya yönelik yaptırımlarıyla Rus-Türk hava trafiğini de bozmayı amaçladıklarını söyledi. Rus tarafının genel olarak Ankara’nın Türkiye’deki Ruslar için tam ve güvenli bir tatil için tüm koşulların oluşturulacağına dair vaatlerinden memnun olduğunu da sözlerine ekledi. (Turzim Ajansı)
Rusya Dışişleri Bakanlığı Avrupa Dairesi Başkanı Yuri Pilipson, yurtdışına seyahat eden Rus vatandaşlarına tavsiyelerde bulundu.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Avrupa Dairesi Başkanı Yuri Pilipson, Rus TASS haber ajansına verdiği röportajda yurtdışına seyahat eden Rus vatandaşlarına tavsiyelerde bulundu.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı sonrası birçok Avrupa ülkesinin Moskova yönetimine karşı yaptırımları devreye soktuğunu hatırlatan Pilipson, kendilerine düşman tavır sergileyenlere karşılık verilmesi gerektiğini savundu.

Düşman ülkeler yerine Türkiye, Sırbistan, Bosna Hersek'e gidin

Doğu Avrupa ve Balkanlarda tatil yapmak isteyen Rusları uyaran Pilipson, “bu bölgede yer alan ülkelerin çoğunun Rus hükümeti tarafından düşmanca ülkeler listesinde yer aldığını” vurguladı.

Seyahat güzergahı seçiminin önemine değinen Rus diplomat, ülke çıkarlarının göz önüne alınması gerektiğini söyledi.

Pilipson, “Söz konusu bölgede yer almayan, Türkiye, Sırbistan, Bosna Hersek gibi ülkelere gidin. Bunda herhangi bir sakınca görmüyoruz. Bu ülkeler duruma belli bir sağduyuyla yaklaşmıştır.” dedi.

Pilipson ayrıca, Batılı ülkelerin Rusya’ya yönelik yaptırımlarıyla Rus-Türk hava trafiğini de bozmayı amaçladıklarını söyledi.

Rus tarafının genel olarak Ankara’nın Türkiye’deki Ruslar için tam ve güvenli bir tatil için tüm koşulların oluşturulacağına dair vaatlerinden memnun olduğunu da sözlerine ekledi. (Turzim Ajansı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop