mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

BBP Alanya İlçe Başkanı Atandı

Siyaset 04.07.2022 - 08:36, Güncelleme: 04.07.2022 - 08:36
 

BBP Alanya İlçe Başkanı Atandı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya İlçe Teşkilatı’nda ilçe başkanlığına Mehmet Uğur atandı. Kendisini göreve getirenlere teşekkür eden Uğur, “BBP çatısı altında bulunmak benim için bir onurdur” diye konuştu.

BBP İlçe Başkanı olarak Mehmet Uğur görevlendirildi. BBP Alanya İlçe Teşkilatı, Kasım 2020’de Antalya’daki diğer ilçe teşkilatları ile birlikte kapatılmış, o dönem ilçe başkanı olarak görev yapan Fevzi Yıldırım, BBP’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun yakın arkadaşları tarafından Aralık 2021’de kurulan Milli Yol Partisi’nin kurucu ilçe başkanı olmuştu. ALANYA’YA ATANAN YAMAN GÖREVİ BIRAKMIŞTI Şubat 2021’de ise, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin olurları ile BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış tarafından Alanya İlçe Başkanı olarak Özgür Yaman atanmıştı. Mahmutlar eski Belediye Başkanı ve BBP Divan Kurulu Üyesi Alaattin Çakır’ın yeğeni olan Yaman ise işlerinin yoğunluğunu sebep göstererek görevini bırakmıştı. ALANYA’YA YENİ BAŞKAN ATAMASI YAPILDI Yaşanan süreçte teşkilatlanmasına devam eden BBP birçok ilde çalışmalarını tamamladı. BBP Alanya İlçe Teşkilatı’na ise Mehmet Uğur atandı. Göreve gelmesinin ardından açıklama yapan Mehmet Uğur, “Öncelikle beni bu göreve layık gören Genel Başkanım Mustafa Destici’ye, Genel Başkan Yardımcımız Alaattin Çakır’a, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Eren’e, İl Başkanımız Murat Barış’a bana güvendikleri ve bu önemli görevi layık gördükleri için teşekkür ederim. BBP çatısı altında bulunmak benim için bir onurdur” dedi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya İlçe Teşkilatı’nda ilçe başkanlığına Mehmet Uğur atandı. Kendisini göreve getirenlere teşekkür eden Uğur, “BBP çatısı altında bulunmak benim için bir onurdur” diye konuştu.

BBP İlçe Başkanı olarak Mehmet Uğur görevlendirildi. BBP Alanya İlçe Teşkilatı, Kasım 2020’de Antalya’daki diğer ilçe teşkilatları ile birlikte kapatılmış, o dönem ilçe başkanı olarak görev yapan Fevzi Yıldırım, BBP’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun yakın arkadaşları tarafından Aralık 2021’de kurulan Milli Yol Partisi’nin kurucu ilçe başkanı olmuştu.
ALANYA’YA ATANAN YAMAN GÖREVİ BIRAKMIŞTI
Şubat 2021’de ise, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin olurları ile BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış tarafından Alanya İlçe Başkanı olarak Özgür Yaman atanmıştı. Mahmutlar eski Belediye Başkanı ve BBP Divan Kurulu Üyesi Alaattin Çakır’ın yeğeni olan Yaman ise işlerinin yoğunluğunu sebep göstererek görevini bırakmıştı.
ALANYA’YA YENİ BAŞKAN ATAMASI YAPILDI
Yaşanan süreçte teşkilatlanmasına devam eden BBP birçok ilde çalışmalarını tamamladı. BBP Alanya İlçe Teşkilatı’na ise Mehmet Uğur atandı. Göreve gelmesinin ardından açıklama yapan Mehmet Uğur, “Öncelikle beni bu göreve layık gören Genel Başkanım Mustafa Destici’ye, Genel Başkan Yardımcımız Alaattin Çakır’a, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Eren’e, İl Başkanımız Murat Barış’a bana güvendikleri ve bu önemli görevi layık gördükleri için teşekkür ederim. BBP çatısı altında bulunmak benim için bir onurdur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop