mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Trafik Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor

Gündem 12.07.2022 - 11:00, Güncelleme: 12.07.2022 - 11:00
 

Alanya’da Trafik Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Trafik Denetleme Büro Amirliği Dinek Mevkiinde trafikte sürücülere ve yolculara yönelik denetim ve bilgilendirme çalışması yaptı.

Gerçekleştirilen denetimlerde sürücülerin trafik ışıkları veya görevli trafik polisi  olmayan ancak trafik işareti veya levhalarıyla belirlenmiş kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak,  varsa buralardan geçen yada geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını  vermek zorunda olduklarını anlatarak dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarıldılar. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yapılan açılamada; "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın içerikli broşürleri dağıttık. Bu kurallara uymayan sürücülere Karayolları Trafik Kanunun 74. Maddesi gereğince cezai işlem uygulanacağını hatırlattık.Ayrıca şehirler arası yolcu taşıma otobüslerinde yolcuların emniyet kemeri takıp takmadıklarını da denetledik. Yolculara emniyet kemerinin önemini anlatarak emniyet kemerinin önemini içeren broşürler dağıttık.Değerli Alanyalılar, ilçemizin değerli misafirleri tatilciler; huzurlu,  mutlu ve güzel bir bayram tatili geçirmek sevdiklerimizle daha huzurlu, mutlu ve güzel yarınlar için lütfen trafik kurallarına maksimum seviyede riayet edelim. Önemsiz bir trafik kuralı yoktur her trafik kuralı bir hayat kadar önemlidir. Her kural bizlerin ve sizlerin can güvenliği için vardır. Kazasız, mutlu ve huzurlu bayramlar-tatiller dileriz." denildi. 
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Trafik Denetleme Büro Amirliği Dinek Mevkiinde trafikte sürücülere ve yolculara yönelik denetim ve bilgilendirme çalışması yaptı.

Gerçekleştirilen denetimlerde sürücülerin trafik ışıkları veya görevli trafik polisi  olmayan ancak trafik işareti veya levhalarıyla belirlenmiş kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak,  varsa buralardan geçen yada geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını  vermek zorunda olduklarını anlatarak dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarıldılar.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yapılan açılamada; "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın içerikli broşürleri dağıttık. Bu kurallara uymayan sürücülere Karayolları Trafik Kanunun 74. Maddesi gereğince cezai işlem uygulanacağını hatırlattık.Ayrıca şehirler arası yolcu taşıma otobüslerinde yolcuların emniyet kemeri takıp takmadıklarını da denetledik. Yolculara emniyet kemerinin önemini anlatarak emniyet kemerinin önemini içeren broşürler dağıttık.Değerli Alanyalılar, ilçemizin değerli misafirleri tatilciler; huzurlu,  mutlu ve güzel bir bayram tatili geçirmek sevdiklerimizle daha huzurlu, mutlu ve güzel yarınlar için lütfen trafik kurallarına maksimum seviyede riayet edelim. Önemsiz bir trafik kuralı yoktur her trafik kuralı bir hayat kadar önemlidir. Her kural bizlerin ve sizlerin can güvenliği için vardır. Kazasız, mutlu ve huzurlu bayramlar-tatiller dileriz." denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop