mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Müftü İlhan’dan Yayla Camilerine Ziyaret

Gündem 26.07.2022 - 12:07, Güncelleme: 26.07.2022 - 12:07
 

Müftü İlhan’dan Yayla Camilerine Ziyaret

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan ilçemiz genelindeki cami cemaatiyle tanışıp kaynaşmak ve din hizmetlerini yerinde görmek amacıyla farklı camileri ziyaret etmeye devam ediyor.

Müftü İlhan son olarak Alanya haklının serin bir yaz geçirmek için yoğun olarak tercih ettiği Başköy Yayla Camii, Beldibi Yayla Camii, Sapadere Yayla Camii, Çamlıca Tanruda Yayla Camii, Çamlıca Kadirli Yayla Camii, Çamlıca Aşşağı Kozlar Yayla Camii, Çamlıca Yukarı Kozlar Yayla Camii, Çamlıca İkievli Yayla Camii, Söğüt Halil Akman Yayla Camii, Söğüt Camii, Çamlıca Daloğlu Yayla Camii, Çamlıca Dereköy Camii, Çamlıca Mucuşlu Camii, Çamlıca Eğri Kaya Camii, Beldibi Merkez Camii, Beldibi İnisar Camii, Başköy Merkez Camii, Fakırcalı Camii’ni ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında Müftü İlhan vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Müftü İlhan ayrıca; camilerin müştemilatı ve genel durumları hakkında din görevlilerinden detaylı bilgiler aldı. Ziyaretler vatandaşların taleplerinin dinlenmesi ve iyi temenniler ile sona erdi.
Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan ilçemiz genelindeki cami cemaatiyle tanışıp kaynaşmak ve din hizmetlerini yerinde görmek amacıyla farklı camileri ziyaret etmeye devam ediyor.
Müftü İlhan son olarak Alanya haklının serin bir yaz geçirmek için yoğun olarak tercih ettiği Başköy Yayla Camii, Beldibi Yayla Camii, Sapadere Yayla Camii, Çamlıca Tanruda Yayla Camii, Çamlıca Kadirli Yayla Camii, Çamlıca Aşşağı Kozlar Yayla Camii, Çamlıca Yukarı Kozlar Yayla Camii, Çamlıca İkievli Yayla Camii, Söğüt Halil Akman Yayla Camii, Söğüt Camii, Çamlıca Daloğlu Yayla Camii, Çamlıca Dereköy Camii, Çamlıca Mucuşlu Camii, Çamlıca Eğri Kaya Camii, Beldibi Merkez Camii, Beldibi İnisar Camii, Başköy Merkez Camii, Fakırcalı Camii’ni ziyaret etti.
Ziyaretler kapsamında Müftü İlhan vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Müftü İlhan ayrıca; camilerin müştemilatı ve genel durumları hakkında din görevlilerinden detaylı bilgiler aldı.
Ziyaretler vatandaşların taleplerinin dinlenmesi ve iyi temenniler ile sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop