mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’nın Hayırsever Öğretmenine Son Görev

Gündem 27.07.2022 - 13:32, Güncelleme: 27.07.2022 - 13:32
 

Alanya’nın Hayırsever Öğretmenine Son Görev

Alanya’da Doktor Şahin-Birsel Biçer İlk ve Ortaokulu’nu yaptıran hayırsever Birsel Biçer, vasiyeti üzerine hayırseveri olduğu okulun bahçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

zun yıllar yürüttüğü Alanya Kız Meslek Lisesi Müdürlüğü görevinden 2006 yılında emekli olan ve 2013 yılında merhum abisi ve kendi adını taşıyan Doktor Şahin-Birsel Biçer İlk ve Ortaokulu’nu yaptıran hayırsever Birsel Biçer vefat etti. Birsel Hoca, vasiyeti gereği bugün saat 10.30’da okulunda düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Antalya eski İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya eski Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Sugözü Mahallesi Muhtarı Hasan Uysal, çok sayıda öğrenci, öğretmen ve veli katıldı. Törende duygu dolu anlar yaşandı. Başkan Yücel, “Eğitime verdiği desteklerle bilinen, şehrimizin hayırsever öğretmeni Birsel Biçer’i son yolculuğuna uğurladık. Kendisi ebediyete irtihal etmiş olsa da yaptırmış olduğu okul ve geride bıraktığı öğrencileri, onun adını sonsuza kadar yaşatacaktır. Birsel öğretmenimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” dedi.
Alanya’da Doktor Şahin-Birsel Biçer İlk ve Ortaokulu’nu yaptıran hayırsever Birsel Biçer, vasiyeti üzerine hayırseveri olduğu okulun bahçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

zun yıllar yürüttüğü Alanya Kız Meslek Lisesi Müdürlüğü görevinden 2006 yılında emekli olan ve 2013 yılında merhum abisi ve kendi adını taşıyan Doktor Şahin-Birsel Biçer İlk ve Ortaokulu’nu yaptıran hayırsever Birsel Biçer vefat etti. Birsel Hoca, vasiyeti gereği bugün saat 10.30’da okulunda düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Törene Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Antalya eski İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya eski Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Sugözü Mahallesi Muhtarı Hasan Uysal, çok sayıda öğrenci, öğretmen ve veli katıldı. Törende duygu dolu anlar yaşandı.

Başkan Yücel, “Eğitime verdiği desteklerle bilinen, şehrimizin hayırsever öğretmeni Birsel Biçer’i son yolculuğuna uğurladık. Kendisi ebediyete irtihal etmiş olsa da yaptırmış olduğu okul ve geride bıraktığı öğrencileri, onun adını sonsuza kadar yaşatacaktır. Birsel öğretmenimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop