mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP Alanya’ya Katılımlar Sürüyor

Siyaset 01.08.2022 - 08:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 09:06
 

MHP Alanya’ya Katılımlar Sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, partilerine üye olmak isteyen vatandaşların üyelik başvurularını alarak,partilerine her geçen gün artan teveccühten dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi( MHP) Alanya İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına sürdürürken bir yandan da partilerini büyütmeye devam ediyorlar. Konaklı Mahallesi'nden 10 kişi MHP Alanya İlçe teşkilatına gelerek üyelik başvurularını gerçekleştirdiler. İlçe Başkanı Türkdoğan'a üyelik başvurularını teslim eden vatandaşlar, 'MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ‘Önce Ülkem ve Milletim’ çağrısına kulak vererek MHP'ye üye olduk. " dediler. MHP İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, "Konaklı Mahalle Teşkilatımız tarafından partimize yeni kazandırılan vatandaşlarımız üyelik formlarını İlçe Başkanımız Mustafa Türkdoğan'a teslim ettiler. Teşkilatımıza güç katan yeni üyelerimizin Milliyetçi Ülkücü Harekete ve Alanyamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Vatandaşlarımızın, partimize ve sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beye olan güven ve teveccühü artarak devam ediyor." ifadelerine yer verildi.   
Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, partilerine üye olmak isteyen vatandaşların üyelik başvurularını alarak,partilerine her geçen gün artan teveccühten dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi( MHP) Alanya İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına sürdürürken bir yandan da partilerini büyütmeye devam ediyorlar. Konaklı Mahallesi'nden 10 kişi MHP Alanya İlçe teşkilatına gelerek üyelik başvurularını gerçekleştirdiler.

İlçe Başkanı Türkdoğan'a üyelik başvurularını teslim eden vatandaşlar, 'MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ‘Önce Ülkem ve Milletim’ çağrısına kulak vererek MHP'ye üye olduk. " dediler.

MHP İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, "Konaklı Mahalle Teşkilatımız tarafından partimize yeni kazandırılan vatandaşlarımız üyelik formlarını İlçe Başkanımız Mustafa Türkdoğan'a teslim ettiler. Teşkilatımıza güç katan yeni üyelerimizin Milliyetçi Ülkücü Harekete ve Alanyamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Vatandaşlarımızın, partimize ve sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beye olan güven ve teveccühü artarak devam ediyor." ifadelerine yer verildi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop