mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Burçlar için en kritik tarihler...

Yaşam 04.08.2022 - 09:12, Güncelleme: 04.08.2022 - 09:12
 

Burçlar için en kritik tarihler...

Simge Fıstıkoğlu’nun youtube kanalına konuk olan astrolog Zeynep Turan, Ağustos ayı ve sonrası için burçları yorumladı.İSTANBUL (İGFA) - 2022 Ağustos ayından sonra gökyüzünün olaylarını ve etkilerini konuşan Simge Fıstıkoğlu ile astrolog Zeynep Turan’ın ilgiyle izlenen sohbetinin ikinci bölümü youtube’da yayına alındı. Söyleşide Zeynep Turan, 2022 Ağustos ayı ve sonrası burçları için kritik tarihleri anlattı. “29 Ekim tarihine kadar kimseye ciddi bir tarih vermediğini” söyleyen Turan, mars’ın yavaşlamaya başlamasıyla yaşanabilecekleri ve mücadele ile geçecek dönemler üzerine yorumlarını aktardı. Zeynep Turan’ın, iş, aş, kariyer, dünyada olup bitenler, politika, alım satıp, ekonomik konular üzerine yorumlar ve Mars ile Merkür retroları üzerine önemli açıklamalarda bulunduğu söyleşi ilgi gördü. https://youtu.be/9vblmujPYPk

Simge Fıstıkoğlu’nun youtube kanalına konuk olan astrolog Zeynep Turan, Ağustos ayı ve sonrası için burçları yorumladı.

İSTANBUL (İGFA) - 2022 Ağustos ayından sonra gökyüzünün olaylarını ve etkilerini konuşan Simge Fıstıkoğlu ile astrolog Zeynep Turan’ın ilgiyle izlenen sohbetinin ikinci bölümü youtube’da yayına alındı.

Söyleşide Zeynep Turan, 2022 Ağustos ayı ve sonrası burçları için kritik tarihleri anlattı. “29 Ekim tarihine kadar kimseye ciddi bir tarih vermediğini” söyleyen Turan, mars’ın yavaşlamaya başlamasıyla yaşanabilecekleri ve mücadele ile geçecek dönemler üzerine yorumlarını aktardı.

Zeynep Turan’ın, iş, aş, kariyer, dünyada olup bitenler, politika, alım satıp, ekonomik konular üzerine yorumlar ve Mars ile Merkür retroları üzerine önemli açıklamalarda bulunduğu söyleşi ilgi gördü.

https://youtu.be/9vblmujPYPk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop