mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Toklu ve Başıbüyük'ten Başhekime Ziyaret

Gündem 11.08.2022 - 16:20, Güncelleme: 11.08.2022 - 16:20
 

Toklu ve Başıbüyük'ten Başhekime Ziyaret

Başkan Toklu İl Sağlık Müdürü Başıbüyük ve Başhekim Karahan ile bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Başıbüyük ve ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan'la bir araya gelerek Alanya'nın sağlık yatırımlarını görüştü. Toklu, Geçtiğimiz hafta Antalya'da İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Başıbüyük ile yapmış olduğu toplantıda iletmiş olduğu taleplerin yerinde incelemeleride gerçekleşti.  Başkan Toklu, "İl Sağlık Müdürümüz Sn. Dr. İsmail Başıbüyük ile birlikte ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Sn. Doç. Dr. Oğuz Karahan'la bir araya gelerek Alanya'mızda ki sağlık yatırımlarımızı görüştük. Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü İl Sağlık Müdürümüz Sn. Dr. İsmail Başıbüyük'e teşekkürlerimizi sunarız." dedi.
Başkan Toklu İl Sağlık Müdürü Başıbüyük ve Başhekim Karahan ile bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Başıbüyük ve ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan'la bir araya gelerek Alanya'nın sağlık yatırımlarını görüştü. Toklu, Geçtiğimiz hafta Antalya'da İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Başıbüyük ile yapmış olduğu toplantıda iletmiş olduğu taleplerin yerinde incelemeleride gerçekleşti. 

Başkan Toklu, "İl Sağlık Müdürümüz Sn. Dr. İsmail Başıbüyük ile birlikte ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Sn. Doç. Dr. Oğuz Karahan'la bir araya gelerek Alanya'mızda ki sağlık yatırımlarımızı görüştük. Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü İl Sağlık Müdürümüz Sn. Dr. İsmail Başıbüyük'e teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop